Bilim - Teknoloji Apple bu kez çok ciddi!
Paylaş
Apple bu kez çok ciddi!

Apple, yıllardır planladığı ama bir türlü gerçek olmayan projesi için, bir kez daha düğmeye bastı!

Apple, kendine ait bir içerik kanalı gibi hizmet verecek Web TV kanalı kurmak için uzun zamandır araştırma yapıyordu. Şirketten sızan bilgilere göre Apple şimdi, program hazırlayan yapımcılarla, kendi servisine özel programlar yaptırmak üzere görüşmelere başlamış durumda. Bu da Apple'ın yeni bir Web TV hizmeti sunmaya başlayacağının güçlü kanıtı olarak görülüyor.

Eğer beklenen gerçekleşirse, Apple dünya çapındaki müşterilerine, Apple tarafından yaptırılmış özel programlar satmaya başlayacak. Kullanıcıların abonelik ve program satın alma yoluyla Web TV üzerinden yayın alması mümkün olacak.

Yine sızan bilgilere göre Apple, program yapımcılarına Web TV hizmetinin bir prototipini göstermiş durumda. Yani ürün hazır ve Apple onu müşterilere açmak için, içinin doldurulmasını bekliyor. Bu da, eğer program yapımcıları ile anlaşmalar sağlanır ise 2015'in ikinci yarısından sonra mümkün olabilir. Yeni TV hizmetinin içinde gösterilecek özel programların arasında, TV dizileri, müzik ve belgesel programları, haber ve talk-showların olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: Apple da hata yapar: İşte 5 Apple felaketi

Kaynak: CHIP Online