Bilim - Teknoloji Apple, Samsung'u evinde vurdu
Paylaş
Apple, Samsung'u evinde vurdu

Apple ile Samsung arasındaki hukuk mücadelesinde yeni bir cephe açıldı. Apple bu sefer Samsung'u kendi anavatanında vurmaya karar verdi

Büyük firmaların birbirlerine patent ihlali sebebiyle dava açmalarına artık alıştık. Bu davaların en büyük yıldızının ise Apple olduğunu söyleyebiliriz. Apple son dönemde bu tip davalarla sıkça gündeme oturuyor. Nokia ile anlaşmaya varıp, yüklü bir miktar ödemeye yapmayı kabul eden Apple, sanırsak hıncını Samsung'tan çıkarmak istiyor.

Haberin Devamı

Apple ile Samsung arasındaki hukuk mücadelesi bir süredir devam ediyor. İki şirket de birbirlerine karşı davalar açmış durumda. Yeni Bir Dava Apple bunların arasına bir yenisini daha ekledi. ABD'de açılan davadan sonra Apple, şimdi de Samsung'un anavatanı olan Güney Kore'de bir dava açtı.

Açılan davanın konusu ise öncekilerle hemen hemen aynı. Galaxy S'in iPhone'dan epey bir esinlenerek geliştirildiğini iddia eden Apple yeni davada bu iddialarına Galaxy S II, Nexus S ve Galaxy Tab 10.1'i de ekledi. Samsung'un bu yeni davaya nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.