Bilim - Teknoloji Apple Watch bugün geliyor!
Paylaş
Apple Watch bugün geliyor!

Apple'ın akıllı saati bugün tamamen ortaya çıkacak; üstelik yanında bir sürpriz de olabilir!

Apple'ın özel Watch etkinliği bu akşam gerçekleşecek. Firmanın yeni saati hakkında her şeyi öğreneceğimiz etkinlikten bir ay sonra, akıllı saat satışa sunulmuş olacak. Ancak Watch etkinliğinde bizi bekleyen sürprizler de olabilir.

Söylentilere göre Apple, önemli bir yenilik getirmeyerek hayal kırıklığına sebep olan iPad Mini 3'ün A8 işlemciyle ve 802.11ac WiFi bağlantısıyla yenilenmiş bir sürümünü bugün tanıtabilir.

Bizi nasıl bir Watch bekliyor?

Önümüzdeki ay satışa sunulacak olan Apple Watch, anotlanmış alüminyum, paslanmaz çelik ve altın seçenekleriyle gelecek.

Apple Watch'un kullanacağı kayış konusunda birçok tartışma var. Sunulacağını bildiğimiz kayış seçenekleri arasında lastik, deri ve paslanmaz çelik var. Ancak bazı dedikodular, bugünkü etkinlikte altın bilezikli bir kayışın da gösterileceğini söylüyor. Ancak böyle bir modelin fiyatı, 20 bin dolar seviyelerine fırlayabilir.

Bir sonraki Watch için ilk adımlar

Wall Street Journal'a göre lüks telefonlarda rastlanan platini kullanacak olan Watch, daha sonra ortaya çıkacak. Rolex ve Omega gibi firmaların saatlerinde bu maddeye sıkça rastlanıyor. Platin modelin ne zaman ortaya çıkacağı konusunda ise şimdilik herhangi bir bilgi yok.

Haberin Devamı

Kaynak: CHIP Online