Bilim - Teknoloji Apple Watch "eksik" geliyor!
Paylaş
Apple Watch "eksik" geliyor!

Apple'ın baştan beri üzerinde çalıştığı bu özellikler, ne yazık ki ilk Apple Watch'ta olmayacak!

Henüz akıllı saat tartışmasının ilk başladığı dönemde ortaya çıkan ama çok sonra tanıtılan Apple Watch, önümüzdeki Nisan ayında piyasaya sunulacak. Üzerinden bu kadar zaman geçmesinin ardından Apple, aslında bu akıllı saatinde istediği kadar yol kat edememiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Apple Watch, Tim Cook'un söz verdiği gibi Nisan ayında raflara çıkacak. Fakat satışa sunulacak olan ilk Apple Watch serisinin, Apple'ın içine sinmediğini söylemek gerek. Zira Amerikalı şirket Apple Watch üzerinde daha fazla sayıda sensöre yer vermeyi planlıyormuş. Bunlar arasında stres ve kan basıncına dair sensörler de bulunuyormuş. Fakat bu sonuçların elde edilmesi şimdilik zor olduğundan bu sensörleri kaldırarak, sadece fitness özelliklerine yer verilen bir model üzerine yoğunlaşılmış. Sonuçta da karşımıza, tam olarak böyle bir Apple Watch çıkacak.

Her ne kadar Nisan ayında satışa sunulacak olan ilk Apple Watch modeli, şirketin başta planladığı bazı özelliklerden yoksun olacak olsa da, sonraki modellere bu sensörlerin ekleneceğini şimdiden bilmek güzel.

Haberin Devamı

Resimlerle: Apple Watch'u yakından görün!

Kaynak: CHIP Online