Bilim - Teknoloji Apple Watch S2 Nike+ Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak?
Paylaş
Apple Watch S2 Nike+ Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak?

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2 Nike+ Edition‘ın ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı merak konusu. Yenilenen Apple Watch’ın dünya ve Türkiye satış tarihi hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

50 metreye kadar suya dayanaklı yapısı, 1000 nit ekran parlaklığı ve geliştirilmiş işlemcisiyle ilk nesil Apple Watch’a göre büyük geliştirmeler içeren Series 2 hem dünyada hem de ülkemizde kısa süre önce satışa sunulmuştu. Eskiden olduğu gibi 2 farklı boyutta olan saatlerin fiyatları boyutlarına ve seçilen kayışa göre değişiklik göstermekte.

Toplamda 4 farklı versiyonu bulunan series 2 pek çok bütçeye göre seçenekler sunmakta. 4 versiyon arasında Nike+ Edition, seramik kasalı Edition ve özel deri kayışlarıyla Hermes bulunuyor. Her versiyonda 38mm ve 42mm kasa seçenekleri sunulmakta.

Apple Watch Series 2 Nike+ Edition’un Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi ne olacak?

Apple’ın uzun süredir Nike ile sürdürdüğü işbirliğinin bir meyvesi konumunda olan Nike+ Edition lansman sırasında ve sonrasında 0ldukça dikkat çekmişti. Diğer Apple Watch’lardan bir süre sonra satışa sunulacağı açıklanan özel versiyonun satış tarihi ile kesinleşti. 28 Ekim tarihinde dünya çapında satışa çıkacak olan özel versiyon kendi içerisinde de pek çok özelleştirme seçeneğine sahip. Ürünün dünya satış tarihi olan 28 Ekim’e ek olarak Türkiye satış tarihi de kesinleşti. Apple Watch Series 2 Nike+ Edition ülkemizde de dünya ile aynı anda 28 Ekim tarihinde satışa sunulacak. Ürün Apple Store ve anlaşmalı diğer kanallar üzerinden satın alınabilecek. Ayrıca an itibariyle Apple Store üzerinden sipariş verebilmek mümkün. Ürünün tavsiye edilen fiyatı da belli oldu. Ülkemizde 38mm versiyonu 1.399 ₺, 42mm versiyonu ise 1.499 ₺’ye satışa sunulacak. Ürünü Apple Store TR üzerinden şimdiden sepete ekleyip satın alma yapabiliyorsunuz.

Beyaz Saray’dan Facebook Messenger’a Tam Destek

Haberin Devamı