Gündem Araba mezarlığı değil, otoyol

Araba mezarlığı değil, otoyol

Paylaş
Araba mezarlığı değil, otoyol

Esenler'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 16 araç birbirine girdi, kazada 8 kişi yaralandı

Kaza, Esenler, TEM - Aksaray bağlantı yolu Atışalanı Köprüsü altı, Topkapı yönünde saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

Haberin Devamı

İddiaya göre bir aracın kontrolden çıkarak başka bir araca çarpmasıyla maddi hasarlı bir kaza meydana geldi. Bu araçlardan yola dökülen akaryakıt ve motor yağı nedeniyle yol kayganlaştı. Arkadan gelen sürücüler kazayı çok geç fark edince araçlarını durduramayarak kazanın ortasına daldı.

İlk kazada hasar gören araçlarla birlikte yaklaşık 16 araç birbirine girdi. Çevreden yetişenler kazadan yaralanan 8 kişiye yardım etti. Polise, sağlık ekiplerine ve itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek çevre hastanelere götürdü.

SEYİRLİK ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Yola güvenlik şeridi çeken trafik polisleri, şeritten geçip kaza yerine girmek isteyen vatandaşları engellemekte zorluk çekti. Vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını güçleştirdi. Polis vatandaşları anonslarla sürekli uyararak emniyet şeridinin dışına çıkarmak zorunda kaldı.

Bütün yolun kaza yapan araçlarla kapanması nedeniyle yaklaşık 4 km araç kuyruğu oluştu. Kazanın kaldırılmasını ve trafiğin açılmasını bekleyen araç sürücüleri, araçlarından inerek yolun açılmasını bekledi. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kalan yol kaza yapan araçların kaldırılmasıyla normal seyrine döndü. Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Hasan YILDIRIM İstanbul DHA