Türkiye (Son Dakika) Arabada cinsel ilişkiye girip zehirlenerek öldüler

Arabada cinsel ilişkiye girip zehirlenerek öldüler

Paylaş
Arabada cinsel ilişkiye girip zehirlenerek öldüler

Rusya'nın özerk bölgesi Başkurdistan'ın başkentinde iki genç arabanın içerisinde cinsel ilişkiye girdikten sonra karbonmonoksit zehirlenmesinden yaşamını kaybetti

Rusya'ya bağlı özerk Başkurdistan'ın başkenti Ufa'da yaşanan olayda, Artem S. adlı gencin evinde vakit geçiren genç çift, yürümek için dışarıya çıkıyoruz gerekçesiyle evden ayrıldı. Artem'in ailesi oğullarından haber alamayınca aramaya başladı. Ailesi, Artem'i henüz birkaç aydır tanıdığı sevgilisi Anna S.'nin kollarında, arabanın içinde çırılçıplak bir şekilde buldu.

ÜŞÜMEMEK İÇİN ISITICIYI AÇTILAR

Genç çift garajda bulunan arabanın içerisinde cinse ilişkiye girmek istedi. Polis, gençlerin üşümemek için kontak anahtarını çevirerek gece vakti iyice soğuyan havada arabanın ısıtıcısını çalıştırdığına, bunun da genç çiftin karbonmonoksitten zehirlenerek ölmesine sebep olduğuna inanıyor.

SOSYAL MEDYADA DALGA GEÇENLER OLDU

İsmini vermek istemeyen bir arkadaşı yaptığı açıklamada, çiftin ilişkilerinin henüz başlarında olduğu için Artem'in, kız arkadaşı Anna'yı arkadaş grubuyla tanıştırmadığını söyledi. Artem'in üniversiteden mezun olmak üzere olduğu ve kendi oto tamir dükkanını açmayı planladığı belirtildi.
Haber sosyal medyada ve forumlarda yayılınca kullanıcılardan ilginç yorumlar geldi. 'Yuriy Koldin isimli yorumcu: "Böyle şeyler sıklıkla oluyor. Bir çöp kutusunun arkasında cinsel ilişkiye girmek bir garajda ilişkiye girmekten daha güvenli." ifadesini yazarken, Troll Gorniy isimli kullanıcı: "Güzel bir ölüm, ikisi de iyi bir durumda ölüm uykusuna daldılar." yorumunda bulundu.

Haberin Devamı