Magazin Arabalarıyla başı dertte

Arabalarıyla başı dertte

Paylaş
Arabalarıyla başı dertte

Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Corvette sevgilisi İdil Fırat'la birlikte bir anda dumanlar içinde kaldı

POSTA ÖZEL HABER

Haberin Devamı

Sevgilisi de yanındaydı ‘Aşk-ı Memnu’nun Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ 20 gün önce 40 bin dolara satın aldığı 1970 model Corvette otomobili ile önceki gece İstanbul-Ulus’ta geziyordu. Kıvanç Tatlıtuğ’un yanında sevgilisi İdil Fırat da vardı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un kullandığı Corvette bir anda dumanlar içinde kaldı. Kıvanç Tatlıtuğ arabasını hemen sağa çekti. Otomobilden inip “Hay aksi! Gitti araba” diye söylendi.

Kaldırımdan geçen vatandaşlar Kıvanç Tatlıtuğ’u “Aracın yanında durmayın. Motor alev alırsa yanarsınız” diye uyardı. Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi İdil ile taksiye binip uzaklaştı.

Diğer cipler de sorun oldu

Kıvanç Tatlıtuğ’a son 1 yılda aldığı arabalar yaramadı. Kıvanç Tatlıtuğ’un Infiniti marka cipi 1.5 ay önce İstanbul-Pangaltı’da travestilerin bulunduğu bir sokakta görüldü. Haber, basına ‘Kıvanç’ın cipinde travesti pazarlığı’ diye çıktı.

Haberin Devamı

Kıvanç’ın ağabeyi Cem Tatlıtuğ “Cipin içindeki bendim. Ofisim o sokakta. Travestiyle işim yok” dedi. Kıvanç Tatlıtuğ haberden rahatsız olup cipi sattı. Kıvanç Tatlıtuğ 2 ay önce de Audi cipinin camlarına trafikte tanınmamak için siyah film taktırtmıştı. Bu yüzden 180 TL ceza yiyen Kıvanç geçenlerde siyah filmleri çıkarttırdı.

15 günde 800 bin dolar

2 yıldır ‘Aşk-ı Memnu’da rol alan Kıvanç Tatlıtuğ dizisi finale yaklaşırken para basıyor. Kıvanç Tatlıtuğ THY’nin reklamlarında oynayıp 300 bin dolara imza attı. Ardından Mavi Jeans ile 500 bin dolara anlaştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un 15 günlük reklam anlaşması geliri 800 bin dolara ulaştı.

Gökhan GÖKDUMAN