Ekonomi Arabam.com, Masfed işbirliği Ankara Ticaret Odasında tekrar tescillendi!

Arabam.com, Masfed işbirliği Ankara Ticaret Odasında tekrar tescillendi!

Paylaş
Arabam.com, Masfed işbirliği Ankara Ticaret Odasında tekrar tescillendi!

Arabam.com, Masfed işbirliği Ankara Ticaret Odasında tekrar tescillendi!

Ankara Ticaret Odasının Yeni Ticaret Kanunu bilgilendirme toplantısına Arabam.com damgasını vurdu. Yeni ticaret kanunun anlatıldığı toplantıda Arabam.com Masfed işbirliği hakkında Ato üyelerine detaylı bilgi verildi.



Yeni Türk Ticaret Kanunu bilgilendirme toplantısı 6 Kasım 2012 saat: 14:00 'de Ankara Ticaret Odası meclis salonunda yapıldı.Toplantıya katılan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Sn. İsmail Yücel, Yeni Türk Ticaret Kanunu çalışmaları ile ilgili geniş kapsamlı bilgiler verdi. Ayrıca ikinci el motorlu araç ticareti yapan galericilerin, belirli kriterlere uygun olması çerçevesinde Masfed`den “Faaliyet Yetki Belgesi” alınması çalışmaları ile ilgili yasal bir düzenlemenin yapılacağını söyledi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Arabam.com Satış Müdürü Turhan Görken ise Arabam.com - Masfed işbirliği detaylarını katılımcılar ile paylaştı. Görken; Masfed üyesi galeriler için ayrı bir pencere açtıklarını, Masfed üyesi ikinci el galerilerin daha güvenli araç satışı için Arabam.com'dan özel hizmet alacaklarını, internet ilanlarında güvenli alışveriş için satıcı ile alıcı arasında daha güvenilir ortam yaratacak 'güvenli ilan sayfaları' oluşturduklarını belirtti. Anasayfada üyelere özel bölümler hazırlanmakta olduğunu sözlerine ekleyen Görken, ikinci elde internetin ilanlarının artık vazgeçilmez olduğunu belirterek, galericiler için daha fazla satışın, hem alıcı hem de satıcı için 'İnternet Dolandırıcılığı' tedirginliğinden arındırılmış, güvenli sayfalardan geçtiğini belirtti.

Haberin Devamı