Gündem Arabamı unutmuşum vapurda

Arabamı unutmuşum vapurda

Paylaş
Arabamı unutmuşum vapurda

Harem-Sirkeci arabalı vapurunda unutulan bir otomobil, polisi alarma geçirdi

Harem-Sirkeci arabalı vapurunda otomobilini unutup yürüyerek inen sürücü Ahmet S. bir haftadır polis telsizinden aynı model ve renkteki şüpheli araç konusunda yapılan uyarılar nedeniyle, polisi alarma geçirdi.

Haberin Devamı

Sirkeci’deki arabalı vapur iskelesinde Sultanahmet isimli arabalı vapurda 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, seferler bir süre aksadı. Vapura bomba imha uzmanı polisler sevk edilirken, çevrede güvenlik şeridi oluşturuldu.

ARABASINI UNUTMUŞ

Uzmanlar, bombaya duyarlı köpekle araç çevresinde inceleme yaptı. Kilitli kapılar, kontrollü patlatma ile açılacağı sırada, aracını unuttuğunu anımsayan sürücü , geriye döndü.

Polislere,“Araç benim.Arabalı vapurda park ettikten sonra, yaya olarak vapurda dolaşıyordum. İskeleye geldiğimde unutarak indim” dedi. Polis ile birlikte Audi marka otomobile yaklaşan sürücü uzaktan kumanda ile kapıyı açtı.

Aracına binen polis memuru ile götürüldüğü polis merkezinde ifade veren makine mühendisi olduğu belirlenen Ahmet S, serbest bırakıldıktan sonra habercilere, ”Siz anahtarınızı hiç evde unutmadınız mı? Bir dalgınlık oldu” diyerek otomobili ile uzaklaştı.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir saat aksayan seferler, güvenlik çemberinin kaldırılması ile normale döndü.

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,(DHA)