Mesut Yar Arada kaynamadılar
HABERİ PAYLAŞ

Arada kaynamadılar

Haberin Devamı

Ekranların boş olduğu bir hafta yaşıyoruz. Daha doğrusu seyircinin ekran karşısında en yoğun olduğu zaman diliminde diziler filan yok. Hâl böyle olunca meydan yeni malını göstermek niyetinde olan her kanal için son derece açık görünüyor... Ve kabul etmek gerekir ki bu boşluktan en iyi FOX yararlanıyor. Dizilerin biraz yılbaşı biraz da ocak ayı reklam gelirlerinin azlığı nedeniyle mola vermesi, art arda iki yarışmasını görücüye çıkaran FOX ekranına bayram yaşattı... En azından önceki gece yeni yayınlanan Ben Söylerim isimli ses yarışması zirveye yakın bir yere oturdu. Bu molalar pazartesi gecesi başlayan ve bu gece yeni bölümü yayınlanacak olan Sıradaki Gelsin isimli yarışmanın arada kaynayıp gitmesine de engel oldu. Dilerim devamı gelir!

İki sezon garanti!

Kara Sevda (Star TV) dizisinde esas oğlan Kemal’in kız kardeşi Zeynep, kötü adamımız Emir’in metresi. Emir’in eski metresi Banu ise Kemal’in ağabeyi Tarık’ın eşi. Bu arada Emir’in kız kardeşi olduğu ortaya çıkan Asu Kemal’le, Kemal’in büyük aşkı Nihan ise Emir ile evli... Aşk ve Mavi ( atv) dizisinde ana karakter Mavi’nin kayınbiraderi Cemal’in kızımızın yengesi Fatma ile ilişkisi ve bu ilişkiden de gayrimeşru bir çocuğu var. Mavi’nin annesi Hasibe, kızı Pembe’yi Ali’nin diğer kardeşi İsmet ile evlendirmek niyetinde. Bunu Pembe de istiyor. Ali’nin annesi Refika ise evli olan oğlunu Gülizar ile evlendirmeye çalışıyor. Gülizar da bu konuda hırslı. Konağın şoförü İlyas ise Mavi’ye; Mavi’nin kız kardeşi Pembe ile Cemal’in kızı da İlyas’a aşık... Bu ilişki kördüğümünü çözmek bile en azından iki sezon alır. Garantili iş diye buna derim

Çocuklar çiçektir

Kayıp çocuklar meselesinde ciddi bir hassasiyet yaşandığına vicdanı olan herkes katılır sanırım. İnsanlığın çocuktan daha önemli bir sermayesi olamaz... Müge Anlı’nın yıllardır titizlikle baş etmeye uğraştığı bu korkunç mesele üzerinde aldığı mesafeler tartışılmaz. Kendi adıma teşekkür ederim... Bir teşekkür de “Kaybolan Çiçekler” isimli yeni programıyla meseleye derinlemesine eğilecek olan İnci Ertuğrul’a gelsin... İnci Ertuğrul çok yakında kanayan yaraya uzanan iyileştirici ellerden biri olacak. Şimdiden Allah kolaylık versin...

Mutluluklar Gezegeni!

Kral Medya Grubu’nun kaptanı ve sevgili dostum Mehmet Akbay (Gezegen Mehmet) önceki akşam dünya evine girdi... Mehmet’in iyi bir aile babası olacağını kendi adıma garanti ediyorum. Gerçi bizim garantörlüğümüze ihtiyacı yok. Yengemiz Didem Özfiliz yürekten inanmış buna... Her iki kardeşime de mutlu ve huzurlu geçirecekleri uzun bir ömür dilerim!

Evet, koltuk onun...

Kanal D’den de resmi açıklama geldi. Kanal D Haber’in patron ve vitrin koltuğuna Ahmet Hakan oturdu... Hâl böyle olunca daha kararlı bir şekilde altını çiziyorum; haberde yorum yapabilen anchorman dönemi yeniden başlamıştır. Herkese hayırlı olsun!

İlginç bir yarış...

İki sevdiğim isim, senarist Ece Yörenç ve yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı imzalı Bu Şehir Arkandan Gelecek (atv) isimli dizi başladı. Dizi hakkındaki yorumlarımı yarına bırakmak kaydıyla ilginç bir ayrıntının altını çizmem gerekiyor... Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı iki yıl üst üste bütün ödülleri topladığı eski dizisi Poyraz Karayel’in (Kanal D) karşısına geçti. Geleceğin geçmişle yarışı böyle bir şey olmalı, ne dersiniz? Bakalım “şimdi” kim kazanacak; önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder