Magazin 'Araklarken yorum katın'

'Araklarken yorum katın'

Paylaş
'Araklarken yorum katın'

'Araklarken yorum katın'

İki yıl önce MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde Avrupa’nın En İyi Şarkıcısı Ödülü’nü kazanan, rock müziğinin başarılı temsilcisi Emre Aydın’ın Gripin grubuyla küs olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

SANSÜR, DUMAN'IN POPÜLARİTESİNİ ARTTIRDI!

Gripin’e destek vermek için önceki yıl, grubun “Sensiz İstanbul’a Düşmanım” isimli şarkısına düet yapan Aydın, iddiaya göre, gruba yeni hazırlayacağı albüme, Yunan besteci Antonis Bardis’e ait Yağmur şarkısını satın alacağını söyledi.

Bir süre sonra, repertuvar çalışmalarına hız verdiği dönemde şarkıyı almak için Yunanlı besteciyle irtibata geçen Aydın, şarkıyı Gripin grubunun kendisinden önce aldığını öğrendi ve çok şaşırdı.

Üstelik Aydın ile aynı dönemde albüm çıkaran Gripin, Birol Namoğlu’nun “Durma Yağmur Durma” adıyla sözlerini yazdığı şarkıyı çıkış parçası yaptı.

Yaşananlara çok üzülen Aydın, geçen aylarda yaşadığı olayı unutmadı ve tepkisini isim vermeden Twitter’daki sayfasında gösterdi. Aydın, “Ne yapsak aynısını taklit eden grup ve müzisyenlerini artık ifşa edeceğim. O bahsettiğiniz özgünlüğünüzü kullanın, araklarken yorum katın” diye yazdı.

Haberin Devamı

Diğer Emre Aydın haberleri:

EMRE AYDIN KAĞIT EVLERLE ZİRVEDE!

EMRE AYDIN'IN ŞARKILARINI KEDİSİ YEDİ!

'ŞARKILARIMI ONA YAZDIM'