Magazin 'Aralarında bir aşk yok'

'Aralarında bir aşk yok'

Paylaş
'Aralarında bir aşk yok'

Mehmet Ali Erbil, eski eşi Tuğba Coşkun ve Önder Fırat arasındaki dedikodu üzerine yorum yaptı

LONDRA'DA BAŞLAYAN DEDİKODU

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil’in 2005’te evlenip 1 ay önce boşandığı Tuğba Coşkun’un, Sezen Aksu’nun eski sevgilisi Önder Fırat ile yakınlaştığı iddia ediliyordu. Geçen kış Londra’daki Hakkasan Restaurant’ta görülen Tuğba Coşkun ile Önder Fırat ilişkiyi reddetmiş, “Biz aile dostuyuz” demişti. Mehmet Ali Erbil ise bu iddialara kızmış, “Tuğba beni asla aldatmadı” cevabını vermişti.

'YEMİN EDERİM Kİ YOK'

Tuğba Coşkun ile Mehmet Ali Erbil’den olan oğlu Ali Sadi, 4 gün önce THY’nin 19.30 uçağıyla Bodrum’a uçtu. Ne tesadüf ki uçakta Önder Fırat da vardı. Dedikodular yine alevlendi.

Tuğba Coşkun “İstanbul- Bodrum arasında günde tek sefer var. Uçakta yalnızca Önder Bey’le değil, birçok tanıdıkla karşılaştım. Aramızda asla böyle bir şey sözkonusu değil. Size yemin ederim ki ilişki yok” dedi.

Haberin Devamı

'BİLETLERİ BEN ALDIM'

Mehmet Ali Erbil ise POSTA’ya yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eski eşim Tuğba ile oğlum Ali Sadi’nin uçak biletini ben aldım, şoförüm her ikisini de havaalanına bıraktı, şu an bana ait evde kalıyorlar. Tuğba ile Önder Fırat’ın bir ilişkisi olsaydı bu kadarını yapar mıydım? Ayrıca mutlaka haberim olurdu. THY’nin Bodrum’a her gün tek seferi var. Tuğba ile Önder Fırat’ın aynı uçağa denk gelmiş olması rastlantı. Tuğba olası dedikoduya karşı beni telefonla arayıp bilgi de verdi.”