Gündem Aranan kayıp evinde gömülü bulundu!

Aranan kayıp evinde gömülü bulundu!

Paylaş
Aranan kayıp evinde gömülü bulundu!

İzmir´in Bergama İlçesi´nde yaklaşık bir aydır kayıp olduğu ve arandığı belirtilen 33 yaşındaki Sedat Erbilir, evinin oturma odasında gömülü olarak bulundu

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, bir aydır kayıp olan 33 yaşındaki çiftçi Sedat E.'nin cesedi, evinin oturma odasında gömülü bulundu. Polis, Sedat E.'nin ağabeyi 45 yaşındaki Özkan E.'yi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Daha önce Bergama Belediyesi'nin taşeron şirketinde traktör şoförü olarak çalışan Sedat E., bir ay önce ortadan kayboldu. Yakınlarının polise ve savcılığa kayıp başvurusunda bulunduğu Sedat E., tüm aramalara rağmen bir aydır bulunamadı.

Dün polise gelen bir ihbar olaydaki sır perdesini araladı. İhbarcının, Sedat E.'nin kaybolduğu gün evinden gürültüler geldiğini söylemesi üzerine polis, soruşturmayı bu yönde sürdürdü. Bekar olan Sedat E.'nin Kurtuluş Mahallesi Kayalı Sokak, No: 8'deki, nakliyatçılık yapan babası 68 yaşındaki Sabahattin E. ile aynı bahçe içerisindeki evinde, dün saat 21.00 sıralarında yapılan aramada oturma odasının tabanında bir tümsek olduğunu farkedildi. Tümseği kazan polis, Sedat E.'nin çarşafa sarılı cesedi ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü sanılan Sedat E.'nin cesedi, savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili olarak Sedat E.'nin çiftçilik yapan ağabeyi Özkan E.'yi gözaltına aldı.
Özkan E., polisteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde Bergama Adliyesi'ne sevk edildi.

BERGAMA (İzmir), (DHA)