Ekonomi Arçelik: 18 milyon hanede varız

Arçelik: 18 milyon hanede varız

Paylaş
Arçelik: 18 milyon hanede varız

Arçelik: 18 milyon hanede varız

Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı, Türkiye’de 18 milyon hane olduğunu tahmin ettiklerini belirterek, "Bu hanelerde de Arçelik, Beko markalarıyla mutlaka varız" dedi.

Yalova’daki Beko ve Arçelik bayilerini ziyaret eden Subaşı, bir restoranda bayilerle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye genelinde bin 500 Arçelik, bin 500 civarında da Beko bayisi bulunduğunu söyledi.

Yaklaşık 600 servislerinin olduğunu dile getiren Subaşı, dönem dönem bayileri ziyaret ederek bölgenin ve bayilerin durumunu gözlemlediklerini, Türkiye’deki gelecekle ilgili düşüncelerini paylaştıklarını ifade etti.

Arçelik ve Beko markalarının Türkiye’de önemli bir yerde olduğunu belirten Subaşı, şunları kaydetti: "Arçelik ve Beko olarak sorumluğumuz ve zorunluluklarımız var. 3 bin bayimizle bu markaları tüketicilerle buluşturuyoruz. Her zaman gerek bayilerimizdeki gerek bizdeki inanç, markalarımızı yukarılara çıkarmaktır.

Türkiye’de 18 milyon hane olduğunu tahmin ediyoruz. Bu hanelerde de Arçelik, Beko markalarıyla mutlaka varız. Tüketicilerin bu markalardan, Koç Grubu markası olmasından dolayı önemli bir beklentisi var. Hem Arçelik hem Beko markasının pazarda, yüzde 50’nin üzerinde payı bulunmakta. Dünyanın hiçbir ülkesinde iki tane aynı gruptan markanın bu pazar payını elde ettiği yer yok. Biz bu payı koruyarak tüketicilerimize daha çok, daha kaliteli, daha düzgün hizmet vermek ve doğru ürünleri satmak hedefindeyiz."

Haberin Devamı