Spor Arda, Bayern Münih'e mi gidiyor?

Arda, Bayern Münih'e mi gidiyor?

Paylaş
Arda, Bayern Münih'e mi gidiyor?

Galatasaray'da herkes transfer beklerken, Sabah Gazetesi'nin usta kalemi Hıncal Uluç, yine gündeme damgasını vuracak bir iddiada bulundu

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Hıncal Uluç'un olay açıklaması... "Şu anda bana gelen haberler Arda'nın Bayern Münih ile kesin anlaşma yaptığı ve bir hafta içinde gideceği şeklinde.

Yani Arda'nın “Evet” demesini bugün önleyen şey Galatasaray'da kalma duygusu falan değil. Kafasında İngiltere var daha çok. Menajeriyle birlikte Liverpool'un teklifi ne derece ciddi onu bekliyor.

Liverpool'dan ümit kesilirse Bayern'e gidecek ve doğru yapar Arda. Çünkü Galatasaray'da geleceği yok. Galatasaray'ın onu istemediği bu dönemde de ortaya çıktı.

"HERKES ÇİĞ ÇİĞ YEMEK İÇİN SIRADA"

Yani başkanından, UltraAslanlar'ına kadar herkes çocuğu çiğ çiğ yemek için kuyrukta bekliyor. Arda'nın bunlara karşı dayanma, direnme gücü yok. Arda, ruhsal olarak zayıf.

Geçen sene yıkıldı. Tribünden yaşanan olaylardan sonra yıkıldı. Takım kaptanı olduğu halde yıkıldı. “Ben takım kaptanıyım. Yıkılmamam lazım. Yıkılmaya hakkım yoktur” diyemedi.

GALATASARAY'DAN ZEVK ALMIYORMUŞ


Kendini de üzecek, noksanlarını da bilecek. Türkiye'de kendisine bir gelecek kalmadığını görecek ve gidecek. Zaten Arda ile ben uzun zamandır konuşmuyorum.

Hemen hemen her maçtan sonra biz sohbet ederdik. Konuşamadık bir türlü ama yakın çevresine Galatasaray'da kalmaktan artık zevk almadığını ifade etmiş."

Haberin Devamı