Osman Şenher Arda böyle istedi
HABERİ PAYLAŞ

Arda böyle istedi

Galatasaray, geçen seneki teknik direktör Skibbe döneminden beri ilk defa resmi bir maça yabancısız çıktı. Arda Turan çok eleştiriliyor... Efendim liderlik ve kaptanlık kendisine erken verilmiş... Bu tür tartışmalar hem Arda’nın moralini bozuyor hem de Galatasaray’a zarar veriyor. Trabzonspor karşısındaki Türk futbolcularına Arda’nın nasıl kaptanlık yaptığını herkes gördü. O bir yıldız... Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en iyi futbolcu.

Trabzonspor’u bilhassa oyunu ilk yarısında tek başına sürklase etti. Diyeceksiniz ki Kewell, Elano, Keita, Baros ve Nonda olduğu zaman Arda neden böyle oynamıyor? Sorarım size; o büyük futbolculara böyle genç yaşında nasıl liderlik yapsın, hangisine söz dinletebilir? Caner hiçbir zaman sol bek olamaz. Teknik direktör Rijkaard sonunda doğruyu gördü. Caner, sol çizgide harika futbol oynadı. Performansı, adam eksiltmesi, çabukluğu, golü koklaması tek kelime ile mükemmeldi. Kondisyonunu biraz daha artırırsa ligin ikinci yarısında Galatasaray’a çok büyük katkı sağlar. Ayhan da “Dönüyorum” diye sinyaller verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da sıkıntı var. Futbolcular iyi niyetle mücadele ediyor, ama stresten olacak daha da iyi şeyler yapamıyorlar. Teknik direktör Şenol Güneş devre arasında bu sıkıntıyı mutlaka bitirir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder