Spor 'Arda Chelsea'ye satıldı'

'Arda Chelsea'ye satıldı'

Paylaş
'Arda Chelsea'ye satıldı'

Arda Turan'ın sakatlığı tartışma konusu olurken, ortaya bomba gibi bir iddia atıldı

Sivasspor maçından önce kasığında hissettiği ağrı nedeniyle son anda kadrodan çıkartılan Arda, o tarihten beri forma giymedi. Almanya’da kendisini ameliyat eden Dr. Muschaweck’e kontrole giden genç futbolcunun, bir sorununun olmadığı ortaya çıkmıştı.

Arda’nın hâlâ sahalara dönememiş olmasıyla ilgili Hakan Şükür tarafından ciddi bir iddia ortaya atılmıştı. Şükür, milli futbolcunun aslında tamamen iyileştiğini ancak bu kötü dönemde sorumluluk almamak adına oynamadığını söylemişti.

Tüm Türkiye bu iddiayı konuşurken, Dr. Muschaweck’in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Muschaweck konuyla ilgili olarak, “Owen aynı ameliyatı oldu, 9 gün sonra gol attı. Arda’nın hâlâ sakat olması imkansız. Ya başka bir sakatlığı nüksetmiş ya da psikolojik bir durum var” ifadelerini kullandı.

Taraftarlar, Arda Turan’ın ne zaman sahalara döneceğini merakla bekliyor. Ancak genç yıldızla ilgili son dönemde konuşulan başka bir iddia, ortalığı karıştıracak türden!

Sezon sonunda gidiyor Galatasaray’ın, Arda Turan transferinde İngiliz devi Chelsea’yle her konuda anlaşmaya vardığı belirtiliyor.

Milli futbolcunun yeni bir sakatlık yaşaması ihtimaline karşılık, tedbir olarak oynatılmadığı ve sezon sonunda Chelsea’nin yolunu tutacağı ifade ediliyor.

Arda’nın menajeri Ahmet Bulut, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada İngiliz ekibinin, genç yıldızla ilgilendiğini söylemişti.

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ


Galatasaray Kulübü, takım kaptanı Arda’nın transferiyle ilgili herhangi bir kulüple anlaşma ya da görüşme yapılmadığını bildirdi.

Kulüp resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün bir gazetede "Arda Chelsea’ye satıldı" şeklinde haber yayınlandığı ifade edilerek, "Haberde yer alan iddialar gerçek dışıdır. Arda Turan’ın transferi ile ilgili olarak herhangi bir kulüple yapmış olduğumuz bir anlaşma ya da görüşme yoktur" denildi.

Haberin Devamı