Spor Arda: Derbi bizi bitirdi

Arda: Derbi bizi bitirdi

Paylaş
Arda: Derbi bizi bitirdi

Galatasaray kaptanı Arda sezonun kırılma noktası olarak Fenerbahçe derbisini gösterdi

AMilli Takım kampı için ABD’de bulunan Galatasaray kaptanı Arda Turan, NTV Spor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarısız bir sezon geçirdiklerini itiraf eden yıldız oyuncu, “Sezon boyunca elimden gelen her şeyi yaptım. Vicdanım rahat. Gelecek sezon da Galatasaray forması giyeceğim. Yeni stadımızda büyük başarılar elde edeceğiz” dedi. Bu sezonun kırılma noktası olarak Ali Sami Yen’de kaybettikleri Fenerbahçe derbisini gösteren milli oyuncu şöyle devam etti:

Haberin Devamı

REAL MADRİD ÖRNEĞİ VERDİ

“Bu maçı sahamızda kaybetmek çok üzücü oldu. Bizi moralman bitirdi. Aslında o maçı berabere bitirsek onların üstünde yer alıyorduk. Ama Ali Sami Yen’de diye kazanmak istedik, ancak olmadı. Bizim ülkemizde özellikle derbi maçlarında kazanmak adına büyük baskı oluyor.” Kupa kazanmamalarının Galatasaray’ın büyüklüğünden bir şey kaybettirmeyeceğini ifade eden Arda, milyon eurolar harcayarak sezonu sıfır kupayla kapatan Real Madrid’i örnek gösterdi.

BURSA HAK ETTİ

Genç futbolcu Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Bursaspor için ise “Bursaspor sezon başından beri her şeyi doğru yaptı. Bence şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiler. Hep pozitif futbol oynamaya çalıştılar. Onları ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı tebrik ediyorum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı