Osman Şenher Arda geri döndü
HABERİ PAYLAŞ

Arda geri döndü

Haberin Devamı

Manisa’da dün gece iddiası olmayan Galatasaray ve Manisaspor bize zevkli maç bir seyrettirdi. Atılan 5 gol, ortaya konan mücadele herkesi memnun etti. Galatasaray açısından kaptan Arda’nın ortaya koyduğu futbol gecenin en büyük kazancıydı. Arda bu sezon sakatlık ve yaşanan polemiklerden dolayı takımına faydalı olamadı.
Ancak Manisa’da golden sonra formasını öpmesi, oynadığı futboldan keyif alması, tribünlerle diyaloğu sorunlar yaşayan Arda’yı geri getirdi. Cim Bom’da problemler hiç bitmez, bitmeyecek de. Sezon başı forma reklamı için çekilen filmlerde Arda’nın kendini evinde hissedip sarf ettiği sözler televizyonlara servis yapılarak Galatasaray kaptanı tekrar bitirilmek isteniyor.
[[HAFTAYA]]
Şimdi sorarım size o filmde Arda formalar hakkında görüşünü bildiriyor. (Ben de Arda gibi düşünüyorum) Bunun televizyonlarda yayınlanmayacağını bildiği için çok rahat konuşuyor. Tabii Galatasaray Kulübü’nden böyle bir kasedin dışarıya sızdırılacağını kesinlikle hesaplayamıyor.
Şimdi burada Adnan Sezgin o konuşmalar yapılırken Arda’nın yanında. Galatasaray TV’nin müdürü Hasan Tankaya da bu konuşmalar yapılırken orada. Bunları yabancı bir kişi filme çekiyorsa kaset elinden alınıp, o küfürlü konuşmalar silinip geri verilmesi gerekirdi. Burada suçlu aranıyorsa görevini yapmayan Sezgin ve Tankaya’dır.
Gelelim başka bir konuya... Galatasaray’da sular bir türlü durulmuyor. Polat seçime girecek mi girmeyecek mi? Herkes papatya falı bakıyor. Bu da Galatasaray’a zarar veriyor. Neredeyse insanlar bu konuda bahis oynayacaklar. Adnan Polat’ın televizyonlara çıkıp “Ben seçime katılacağım veya katılmıyorum” diye düşüncelerini söylemesi lazım. Söylemediği müddetçe Galatasaray Kulübü yıpratılmaya devam edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder