Spor Arda kesin gidiyor!

Arda kesin gidiyor!

Paylaş
Arda kesin gidiyor!

Genç yıldız evlilik planları yaptığı Sinem Kobal'ın İngiltere'de yaşamak istemesi, Liverpool un da diretmesiyle ayrılık kararı aldı

Gazete Habertürk'ten Engin Atay'ın haberine göre, Galatasaray’la Kaptan Arda Turan’ın yolları ayrılıyor... Daha da net söylemek gerekirse Arda artık seneye yok!.. Çünkü, iki dayanılmaz tutku futbolcuyu Sarı-Kırmızılı formadan koparmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Öncelikli olarak Arda, şu anda birlikte olduğu kız arkadaşı Sinem Kobal’la evlilik planları yapıyor. Ancak planın bir parçası var ki, önemlimi önemli!.. Zira aynı zamanda bir dizi oyuncusu da olan SinemKobal evlendikten sonra İngiltere’de yaşamak istiyor. Bu da geleceğini paylaşacağı Arda’nın bu ülkeye uçması anlamına geliyor. Nasıl gelmesin ki, Arda, yalnızca Sinem’in değil Ada’nın ünlü kulübü Liverpool’ün de yakın kıskacında... Liverpool, Arda’yı Arda da Liverpool’ü çok istiyor. Şimdilerde gizleseler de, yalanlasalar da Arda’yla Liverpool çoktan anlaştı bile... İşte bu iki ‘tutku’ bir araya gelince Arda’nın Galatasaray’dan ayrılması kaçınılmaz bir son olarak karşımıza çıkıyor. Arda, çok sevse de G.Saray’la haziran ayında yollarını ayıracak. Çünkü öbür yakada SinemKobal ve Liverpool ikilisi duruyor.

Haberin Devamı

POLAT’I İKNA EDECEĞİNE EMİN

İki aşk arasında kalan oyuncunun Tayland’ın Phuket Adası’na tatile gitmeden önce menajeri Ahmet Bulut’la Sinem’i de yanına katarak üçlü zirve yaptığı ve sezon sonunda ayrılma kararı aldığı vurgulandı. Şimdi bütün mesele Başkan Adnan Polat’ı ikna etmeye kalıyor. Polat’ın Arda’yı 16 milyon Euro’dan aşağı satmaya niyeti olmadığı gibi, “Arda’nın gelecekle ilgili kararını ben belirlerim” sözleri futbolcu için önemli bir engel teşkil ediyor. Fakat, Arda, Polat’ı ikna edeceğinden adı gibi emin duruyor.

DÜĞÜN NE ZAMAN?

Arda Turan ve Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde ailelerine de danışarak evlilik kararı aldı. Yaklaşık 10 yıldır arkadaş olan ikilinin bu kararları aileler tarafından da onaylandı. Arda ile Sinem, nisan ayında önce nişan töreni yapacak. Genç âşıklar, temmuzda ise görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirecek. Aynı dönemde de Arda’nın Liverpool’a imza atacağı vurgulanıyor.