Futbol Arda'nın maçtan sonra partiye gitmesi Barcelona'yı karıştırdı
Paylaş
Arda'nın maçtan sonra partiye gitmesi Barcelona'yı karıştırdı

Son dakikada yaptığı gereksiz bir faülle takımı Barcelona'nın Real Madrid'den gol yemesine ve maçın 1-1 berabere bitmesine neden olan Arda Turan'ın aynı gece bir partiye katılması takımda büyük rahatsızlık yarattı

1-1 sonuçlanan Barcelona-Real Madrid karşılaşmasının ardından maçın tepki çeken ismi Arda Turan'ın partiye katıldığı iddia edildi. Barcelona yöneticilerinin Arda'nın bu tutumundan rahatsızlık duyduğu öne sürüldü.

TAKIMDA HUZURSUZLUK VAR


İspanyol gazetesi Marca'da yer alan habere göre, Arda'nın böyle bir sonucun ardından partiye katılması takımın yönetim kanadı tarafından hoş karşılanmadı. La Liga'nın 14. haftası bitti ve Barcelona'nın 28 puanla 2. sırada bulunması ve 34 puanla liderlik koltuğunda bulunan Real Madrid'le arasındaki puan farkının epey açılması takımı huzursuz ediyor.

TAKIM KÖTÜYSE GECE HAYATI TAKİBE ALINIYOR


Özellikle yenilgilerde ve takımın genel durumu kötüye gittiğinde oyuncularının tutumlarını yakından takip eden yöneticiler için futbolcularının gece hayatının olup olmaması büyük önem taşıyor. Yeteneği ile birçok takımı peşinden koşturan Ronaldinho'nun gece gezmelerine olan merakı takımının kötü sonuçlar almasıyla daha da arttı. Yöneticilerse çareyi Brezilyalı yıldızı takımdan göndererek buldu.

ROMARIO VE DANY ALVES ÖRNEKLERİ


Bir diğer eski Barcelona futbolcusu Romario'nun da başına benzer bir olay gelmişti. Gece hayatına düşkün olan Brezilyalının takımdaki ilk senesinde ona kimse karışmadı. Ancak Barcelona, Şampiyonlar Ligi finalinde fark yiyerek maç kaybettikten sonra oyuncusu ile arası bozuldu ve en sonunda Romario ile yollarını ayırdı. Şu an Juventus'ta forma giyen Dani Alves'in de eski takımındaki son günlerinde gece hayatına ağırlık verdiği biliniyor.

ARDA TURAN'DAN SERT TEPKİ


Eleştirilen Arda Turan, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İddiaları Snapchat hesabından yalanlayan Arda, ekranı kırılmış telefonda yaşan şu mejı paylaştı: "Hadi bazıları her gün gerçek dışı haberler yapıyorlar. Bizimkiler de alıp her gün manşet yapıyorlar. Çok sağolun hepiniz gelin."

Haberin Devamı