Spor Arda ocakta gider

Arda ocakta gider

Paylaş
Arda ocakta gider

Galatasaray'ın yıldızına dünya devlerinin ilgisi bitmiyor. Liverpool'dan sonra Atletico Madrid'in de Arda aşkı yeniden depreşti

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda Turan’ı bu sezon satmayacağını açıklasa da milli oyuncuya Avrupa devlerinin yakın markajı sürüyor. Dünyaca ünlü futbol sitesi tribalfootball.com’a göre İngiliz devi Liverpool, Arda için 14 milyon poundu gözden çıkardı. İspanyol devi Atletico Madrid ise ocak ayındaki transfer döneminde Arda için ikinci kez Galatasaray’ın kapısını çalacak.

Haberin Devamı

Bunu iddia eden İspanya’da yaşayan ve Atletico Madrid’e yakınlığı ile bilinen FIFA Menajeri Bayram Tutumlu. Atletico’nun Sarı-Kırmızılı oyuncuyu daha yüksek bir ücretle transfer etmek için harekete geçeceğini vurgulayan Tutumlu, “Atletico Madrid’de sol kanat oyuncusu Jurado’nun 15 milyon euroya Schalke’ye satılmasıyla Arda transferi gündeme geldi.

Boşluğu doldurmak için hemen Arda’ya teklif yaptılar. Galatasaray’a 11 milyon euro teklif ettiler. Arda’yı Milli Takım’da mutlu, Galatasaray’da mutsuz görüyorum. Atletico ocak ayında yeni bir teklif sunacak” açıklamasını yaptı.