Spor 'Arda takımda kalabilir'

'Arda takımda kalabilir'

Paylaş
'Arda takımda kalabilir'

Galatasaray Sportif Direktörü Cüneyt Tanman, Arda'nın takımda kalabileceğini söyledi

Hagi’nin görevine son verildikten sonra, sezon sonuna kadar sportif direktörlük görevine getirilen Cüneyt Tanman, Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu oldu.

Tanman, burada hem takımın son durumuyla, hem de futbolcularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başarılı futbol adamı, taraftarın en çok merak ettiği konu olan Arda’nın durumuyla ilgili olarak, “İç dünyasında neler yaşıyor bilmiyorum ama Galatasaray’da hak etmediği olaylarla karşılaştı.

Taraftarla arasındaki buzlar erimiş gibi gözükse de mutlaka içinde bir burukluk yaratmıştır. Kendisine uygun kararı verecektir. Geçtiğimiz dönemde Arda’nın Türkiye’de kalması zor görünüyordu.

Ama son dönemde bu şartlarda düzelmeler gözüktü. Özellikle yeni gelecek yönetimin vereceği kararla birlikte, Arda’nın vereceği karar da çok önemli” diye konuştu.

FUTBOLCULARIN KADERİ DERBİDE

Hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş derbisinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Tanman, “Futbolcularımız derbide ellerinden gelen her şeyi ortaya koyacaklar.

Kadromuz çok eleştiriliyor ama ben bu kadronun kötü olduğuna inanmıyorum. Derbi maç, bazı oyuncuların yeni sezonda takımda kalıp kalmayacaklarını ortaya koyan önemli bir gösterge olacak” ifadelerini kullandı.

Cüneyt Tanman ayrıca Pino’ya da değinerek, kendisinin bir değer olduğunu ve bundan sonra takımla çalışacağını söyledi.

Haberin Devamı