Spor Arda transferi bilmeyece döndü

Arda transferi bilmeyece döndü

Paylaş
Arda transferi bilmeyece döndü

Atletico Madrid Başkanı Cerezo, Arda Turan'ı kadrolarında düşünmediklerini tekrarladı

Galatasaray’da, Avrupa’ya gitme planları yapan kaptan Arda Turan’ın durumuyla ilgili dün de sıcak gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, sabah saat 08.46’da İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği açıklamada, milli futbolcunun transferi konusunda Atletico Madrid ile görüşmelerin başladığını bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’den gönderilen duyuruda, “Profesyonel futbol oyuncumuz Arda Turan’ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir” ifadeleri kullandı.

Galatasaray’ın yaptığı bu bildirim üzerine gözler Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo’ya çevrildi. Başkan Cerezo, yaptığı açıklamada, Arda Turan’ı kadrolarında düşünmediklerini tekrarladı.

"TRANSFER OLMAYACAK"

Sarı-kırmızılı yıldızın ağır bir sakatlık dönemi geçirdiğini hatırlatan Cerezo, “Bu transfer olmayacak. Bunu Atletico Madrid Kulübü başkanı olarak söylüyorum. Şu an ABD’de olan Miguel Angel Gil bana Arda konusunda bilgi vermedi. Galatasaray’ın resmi görüşmelere başlaması bir şey ifade etmiyor” diye konuştu.

Enrique Cerezo, İspanyol kulübünün CEO’su olan Miguel Angel Gil’le aralarında bazı sorunlar bulunduğunu da dile getirdi. Cerezo, “Bu konu kulüpteki bir iç sorundur.

Detayları vermem mümkün değil. Ancak sessiz kalmam bir şeyleri ifade ediyor olmalı. Sonuç olarak Galatasaray’ın yaptığı açıklama bizim için büyük bir anlam taşımıyor” dedi.

Haberin Devamı