Magazin Arda Turan Aslıhan Doğan evlendi mi?

Arda Turan Aslıhan Doğan evlendi mi?

Paylaş
Arda Turan Aslıhan Doğan evlendi mi?

Arda Turan Aslıhan Doğan evlendi mi? Sorusu gündeme damgasını vurdu. Yıldız futbolcu Arda Turan bugün Aslıhan Doğan ile yıldırım nikahı kıyacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan'ın nikah şahidi oldu. İşte magazin gündeminin son dakika bilgisi haberimizde.

Arda Turan Aslıhan Doğan bugün evlendi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nikah şahitliği yapacağı yıldırım nikahı magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir ayrılıp bir barışan Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın evlilik haberine ilk Posta Gazetesi ulaştı. Turan bugün Çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile aile arasında yapılacak sade bir törenle evlenecek.

ARDA TURAN İLE ASLIHAN DOĞAN EVLENDİ Mİ?


Başakşehirspor oyuncusu Arda Turan, uzun süredir birlikte olduğu sosyetik güzel Aslıhan Doğan ile evlendi mi? sorusu bugün cevap buldu. Arda Turan, bir süre önce Çubuklu Vadi Evleri’nden bir villa kiralamış ve evlilik hazırlığı yaptığı Aslıhan Doğan’la birlikte buraya yerleşmişti.Düğün öncesinde evi kendi zevkine göre dekore eden Aslıhan Doğan’a kardeşi bir sürpriz yaptı. Ressam olan Dilahan Doğan, çiftin evleri için üzerinde Arapça Allah yazan mavi renkli bir tablo hazırladı. Hediye, genç çifti çok sevindirdi. Son dakika gelen bilgiler arasında yılın düğününde Cumhurbaşkanı Erdoğan şahitlik yapacak.

AFRİN OPERASYONUNDAN SONRA EVLENECEĞİM DEMİŞTİ


Arda Turan nikah tarihini soran muhabirlere ''Ülkemiz ve askerlerimiz büyük mücadele veriyor. Savaş varken düğün olmaz. Bu durumda eğlenemeyiz'' demişti.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?


Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Aslıhan Doğan, bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Aslıhan Doğan,Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir.

İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Aslıhan Doğan, şu sıralar Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen’in eski sevgilisidir. Umut Evirgen’den ayrılan Aslıhan Doğan, ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

ASLIHAN DOĞAN VE ARDA TURAN NASIL TANIŞTI?


Şu sıralar Tuba Büyüküstün'le aşk yaşayan Umut Evirgen, Arda Turan'ın şu an ki sevgilisi Aslıhan Doğan ile bir zamanlar birliktelik yaşadı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ı ‘Gizli Kalsın' isimli mekanda Umut Evirgen tanıştırmış. Umut Evirgen'den ayrılan Aslıhan Doğan, şu sıralar Arda Turan'la birlikteliğini sürdürüyor.

Haberin Devamı