Spor Arda Turan'da flaş gelişme! Monaco'yla pazarlık...

Arda Turan'da flaş gelişme! Monaco'yla pazarlık...

Paylaş
Arda Turan'da flaş gelişme! Monaco'yla pazarlık...

Barcelona Genel Direktörü Pep Segura ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Arda Turan için Monaco devreye girdi. Dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes, milli yıldız için Fransız kulübü Monaco ile pazarlıklara başladı.

Barcelona'da kötü bir sezon geçiren Arda Turan'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sabah saatlerinde Barcelona Genel Direktörü Pep Segura ile konuşup, ayrılmak istediğini ileten Arda'nın Fransız kulübü Monaco'nun radarında olduğu ortaya çıktı.

Segura ile yaptığı görüşmede, "Birkaç teklif var. Ayrılmak istiyorum" ifadesini kullanan milli futbolcunun, Galatasaray'ın yanı sıra Monaco'dan da resmi teklif aldığı ifade edildi.

GALATASARAY'A RAKİP ÇIKTI


Fransız kulübü ile Arda Turan arasındaki görüşmeleri yürüten isim ise dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes. Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un ortağı olan Mendes'in Fransızlar'la ilk görüşmeyi yaptığı ortaya çıktı.

Bilindiği üzere Arda'nın geri dönmesi konusunda Galatasaray yönetimi çok kararlı ancak Fransızlar'ın devreye girmesi, planları sekteye uğratabilir.

Fanatik

Haberin Devamı