Spor Arda Turan Kararı neden verilmedi? Kaç maç ceza aldı?

Arda Turan Kararı neden verilmedi? Kaç maç ceza aldı?

Paylaş
Arda Turan Kararı neden verilmedi? Kaç maç ceza aldı?

Süper Toto Süper Lig'in 32. haftasında Başakşehir Sivasspor karşılaşmasında yan hakemi iten orta hakeme sözlü şiddet uygulayan Arda Turan hakkında PFDK, 16 maç ceza aldı. Rekor ceza sonrası Tahkkim Kuruluna Medipol Başakşehir itiraz etti. Tahkim Kurulu Beşiktaş için verilen hükmen mağlubiyet ve kupadan men cezası onarken Arda Turan kararını açıklamadı.

Şampiyonluk yolunda ligin 32. haftasında Sivasspor ağır bir yara alan Başakşehir'de Arda Turan maçın son dakikalarında yan hakemi itip orta hakeme sözlü şiddet uygulayıp kırmızı kart almıştı. Bu yaşanan gelişme sonrası PFDK, Arda Turan'a 16 maçlık rekor bir ceza aldı. Medipol Başakşehir Tahkim Kuruluna itirazda bulunarak kararda değişikliğe gidilmesini istedi.

Haberin Devamı

ARDA TURAN KARARI AÇIKLANMADI

Tahkim Kurulu Beşiktaş için verilen hükmen mağlubiyet ve kupadan men cezası onarken Arda Turan kararını açıklamadı. Gelişme sonrası sporseveler Arda Turan kararının neden verilmediğini araştırmaya başladı.

ARDA TURAN KARARI NEDEN AÇIKLANMADI?

Arda Turan ve Başakşehirli yetkililerin Tahkim Kurulu'na itiraz süresi olan 10 günlük zaman diliminin son gününde 16 maçlık cezaya itiraz etmelerinden dolayı kurulun da diğer kararlardan daha sonra bu konu hakkındaki cezayı açıklayacağı öğrenildi. Tahkim Kurulu, Arda Turan kararını gelecek hafta açıklayacak.