Spor Arda Turan'lı Barcelona 3 golle şov yaptı

Arda Turan'lı Barcelona 3 golle şov yaptı

Paylaş
Arda Turan'lı Barcelona 3 golle şov yaptı

İspanya 1. Futbol Ligi La Liga'da Milli Futbolcu Arda Turan'ın da forma giydiği maçta Barcelona deplasmanda Osasuna’yı 3-0 yendi

İlk yarıda girdiği beş net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Barcelona, galibiyeti ikinci yarıda attığı gollerle buldu. 59. dakikada Luis Suarez’in fileleri havalandırmasıyla 1-0 öne geçen Barcelona, 72 ve 90+2. dakikalarda Lionel Messi ile farkı artırarak, Osasuna deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.

Bu galibiyet ile puanını 31’e çıkaran ve ikincilikteki yerini koruyan Barcelona, bir maç eksiği olan lider Real Madrid (34) ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Osasuna ise 7 puanla ligde en son sırada yer almaya devam etti.



ARDA TURAN İLK 11'E GİRDİ



Barcelona’da ilk 11’de sahaya çıkan Arda Turan, 65. dakikada yerini Denis Suarez’e bıraktı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Barcelona, geçen salı Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 yenerken, maçın yıldızı Arda Turan olmuştu. Karşılaşmada 17 dakikada 3 gol atan (hat-trick) Arda Turan, Messi'nin attığı ilk golün de asistini yapmıştı.



MESSI, RONALDO'YU GEÇTİ



Öte yandan La Liga’daki gol krallığı yarışında Messi, Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo’nun önüne geçti.

11 golle lider olan Messi’yi, 10’ar golle Ronaldo ve Luis Suarez takip etti. Real Madrid’de teknik direktör Zinedine Zidane’ın tercihiyle dinlendirilip kadroya alınmayan Ronaldo, bu akşam oynanacak Deportivo La Coruna maçında forma giymeyecek.

Haberin Devamı