Spor Arda Turan transferine sponsor desteği

Arda Turan transferine sponsor desteği

Paylaş
Arda Turan transferine sponsor desteği

Galatasaray, Arda Turan transferini sonuçlandırma formülünü buldu. Sarı-Kırmızılılar’ın 1.5 sezonluğuna renklerine bağlamaya hazırlandığı tecrübeli futbolcunun maliyetinin bir bölümünü, aynı zamanda Barcelona’ya da sponsor olan NEF karşılayacak.

Cim Bom’da Arda Turan seferberliği... Bu sezon forma şansı bulamadığı Barcelona’dan ayrılıp yuvaya dönmek isteyen tecrübeli futbolcunun yıllık ücretini karşılamak için sponsor desteği bulundu. Hem Galatasaray’ın hem de Barcelona’nın sponsorlarından olan NEF, Arda’nın maaşının bir bölümünü ödeyecek.

Sarı-Kırmızılılar böylece 30 yaşındaki oyuncuya ligin ikinci yarısında maksimum 1.5-2 milyon Euro, gelecek sezon da 2.5 milyon Euro’luk bir ödeme yapmış olacak. Maaşın kalan bölümü ise NEF’in kasasından sponsorluk ödemesi şeklinde çıkacak.

BARCELONA TEKLİFLERİ BEKLİYOR


Kulübü Barcelona ise Arda Turan için gelecek teklifleri bekliyor. Sezon başında adı Arsenal ve Monaco’yla da anılan milli yıldız için son dönemde devreye giren başka bir kulüp olmadığı belirtiliyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de bu fırsatı iyi değerlendirip, Arda’yı Cim Bom’a geri kazandırmaya çalışıyor.

Fanatik

Haberin Devamı