Magazin Son dakika... Arda Turan ifade verdi

Son dakika... Arda Turan ifade verdi

Paylaş
Son dakika... Arda Turan ifade verdi

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan olayın polis tutanağı ortaya çıktı. Polis tutanağını inceleyen Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı Utku Kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle Arda Turan’ın yakalanmasını istedi. Arda Turan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi

Arda Turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı Berkay'ın tedavi için gittiği Ulus'taki hastaneye saat 05.30 sıralarında gitti. İkilinin Check-up servisi önünde tekrar tartıştıkları bu sırada Arda Turan'ın silahının ateş aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

3 SAAT İFADE VERDİ

Arda Turan, savcılığın talimatıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne telefonla çağrılarak ifadesine başvuruldu. Arda Turan burada yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra açıklama yapmadan emniyetten ayrıldı.

BERKAY'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Öte yandan şarkıcı Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer bir basın açıklaması yaptı.

Ünlü sanatçı Berkay Şahin'in avukatı Ayşegül Mermer, sanatçının tedavi olduğu özel hastanede akşam saatlerinde basın açıklaması düzenledi. Mermer, açıklamasında, "Bu konuda basında çıkan haberlerin hepsinin doğru olduğunu söylemek zorundayım, üzülerek. Olayın oluş şekli açıklığa kavuşmuştur. Bu resmi makamlara da intikal etmiştir. Biz de şikayetçi olduk. Olayın ardından ağır bir ameliyat geçirdi. Olayın neresinden bakarsanız bakın, Arda Turan'ın yaptığının izahı dahi mümkün değildir. Belki başka davalar da açmayı düşünüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

"ARDA TURAN EMNİYETTE, İFADESİNE BAŞVURULUYOR"

Mermer açıklamasında, "Berkay Şahin, ilk müdahalenin yapıldığı hastaneye geldiği zaman, arkasından Arda Turan ve arkadaşları geliyor, o silah olayı orada gerçekleşmiş. Yere ateş edilmiş. Bu emniyetteki görüntülerde de, kayıtlarda da var. Müvekkilim olaydan sonra hastaneye gidiyor, arkasından Arda Turan 6 ya da 7 kişiyle beraber hastaneye geliyor ve baş başa görüşmek istediğini söylüyor. Acil bölümüne yakın bir odada Arda Turan, müvekkilime 'Ben senin eşin olduğunu bilmiyordum. Biliyorsam, çek, vur beni' diyor. Bunun üzerine müvekkilim de 'Bilip bilmemen önemli değil, yaptığın yanlıştı' gibi bir şey söyleyince, 'Ben böyle bir şey yapmam' deyip yere ateş ediyor. Şu an zaten Arda Turan zaten emniyette, ifadesine başvuruluyor" diye konuştu.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekanda Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e ''Çok güzel bir kızsın, bekar olsam seni kaçırmazdım'' dedi. Bu lafı duyunca çok sinirlenen Berkay da Arda Turan'a ''Gelsene seninle bir konuşalım'' dedi.

BERKAY'A YUMRUK ATTI

O sırada ''Ne oluyor?'' diyen Arda Turan, Berkay'a yumruk attı.

Bu olayın ardından Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin mekandan ayrılıp hastaneye gitti.

Haberin Devamı

Yaşanan tüm bu olayların ardından Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, eşinin burnunda 15 tane kırık olduğunu, öte yanda gerekli, hukuksal işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

TUTANAK ORTAYA ÇIKTI

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan bu olayın ardından polis tutanağı da ortaya çıktı. Tutanağı inceleyen Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı Utku Kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle Arda Turan’ın yakalanmasını istedi. Arda Turan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi.

İşte o tutanak:

ARNAVUTKÖY

SUÇ NO

1010

KASTEN YARALAMA – TEHDİT

FF

Olay Özeti

10.10.2018 günü saat:13.30 sıralarında idaremiz özel hastanesinde silah ile ateş etme olayı olduğu bildirilmesi üzerine hastaneye geçilmiş, burada görevliler ile yapılan görüşmede 10.10.2018 günü saat:05.30 Sıralarında Arda TURAN ile Berkay ŞAHİN isimli şahıslar hastanenin acil servisine geldikleri, şahısların alkollü ve gergin oldukları Arda TURAN isimli şahsın belinde kabarıklık olduğu özel güvenlik görevlileri tarafından gözlenmiş, şahıslar görevlilere hitaben her hangi bir olumsuzluğun olmadığını söylemişler ve acile yakın yerde olan çekap servisine girmişler.

Haberin Devamı

Burada konuştukları esnada Murat DALKILIÇ isimli şahıs hastaneye gelmiş, şahıslar kendi arasında zaman zaman yüksek ve alçak sesle tartıştıkları, daha sonra Berkay ŞAHİN isimli şahsın muayenesi yapılmış,adlı rapor düzenlenmiş, ayrıca şahısların tartıştığı yerin çalışanları mesai başladığında zeminde ve fotokopi cihazında isabet ile mermi çekirdeği bulmuş,ancak yaşanan tüm olaylar her hangi bir polis merkezine bilgi verilmemiş, 10.10.2018 tarih ve 07.45 Saatli adli rapor incelendiğinde Berkay ŞAHİN isimli şahsın burnunun kırık olduğu tespit edilmiş, hastane görevlilerinin Arda TURAN isimli şahsın muayene edilmemiş olduğu tarafımıza beyan edilmiştir.

Olay esnasında hastanede amir konumunda özel güvenlik görevlisi Harun AKTAŞ isimli şahsın olduğu anlaşılmış, hastanenin kamera görüntüleri incelendiğinde Arda TURAN isimli şahsın elinde siyah renkli tabanca olduğu izlenmiş, silahın ateş alma anı kamerada tespit edilememiş, olayın gerçekleştiği zeminde yerde bir isabet, fotokopi makinesinde bir adet, ayrıca bir adet mermi çekirdeği olay yeri inceleme ekibi tarafından muhafaza altına alınmıştır.

Haberin Devamı

Kasten yaralama olayının Sarıyer ilçesi Emirgan Mahallesi Saf saf sokak N:39 Sayılı içkili eğlence yerinde gerçekleştiği tespit edilmiştir. Olay günün Beşiktaş C.Savcısı Utku KİBRİTÇİOĞLU na anlatılmış,Kasten yaralama Silahla tehdit Ceraim verilmesi Arda TURAN isimli şahsın yakalanması,tabancanın bulunması için çalışma yapılmasını,Berkay ŞAHİN in Müşteki eşi Özlem ŞAHİN in ve Murat DALKILIÇ isimli şahısların Bilgi sahibi olarak ifadelerinin alınması,olay yeri inceleme yapılmasını,Kamera görüntülerinin alınmasını,hastanede olaya tanık olan personelin bilgi alınmasının yapılmasını,Müşteki Berkay ŞAHİN in eşi olan Özlem ŞAHİN in beyanında cinsel taciz mevzusu geçir ise bu konu ile ilgili tekrar C.Savcısından talimat alınmasını,konu ile ilgili gelişme olur ise tekrar C.Savcısından talimat alınmasını talimatlarını vermiş, ayrıca talimatın devamında hastanenin özel güvenlik görevlisi Harun AKTAY isimli şahsa Suç bildirmemekten ayrı bir tahkikat evrakı hazırlanmasını ikmalen gönderilmesi talimatlarını vermiştir.Müşteki Berkay ŞAHİN in Hastaneden darp edildiğine dair Doktor raporu temin edilmiş,tahkikata başlanmıştır.