Spor Arda ve Keita sonuçtan memnun

Arda ve Keita sonuçtan memnun

Paylaş
Arda ve Keita sonuçtan memnun

Galatasaray yıldız oyuncuları Arda Turan ve Keita, Atletico Madrid karşısında avantajlı bir skor aldıklarını ifade ettiler

Takım olarak maçın önemine uygun hareket ettiklerini dile getiren genç kaptan, "Gol yesek bile disiplini bozmadık. Tabii ki İstanbul’da daha zor olacak. Kontratak oyuncuları var ve daha etkili oynayabilirler.

Fakat avantajlı skor elde ettik. Ali Sami Yen Stadı’nda taraftarımızın da desteği ile bu turu geçmek istiyoruz" dedi.

Arda Turan, UEFA Avrupa Ligi ve Turkcell Süper Lig’de istedikleri sonuçlara ulaşmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Her maçımız zor. Her maçta kaybettiğimiz şeyler aynı. Tabii ki Atletico Madrid’e kaybederseniz, elenirsiniz.

Aslan avantajı kaptı: 1-1
'Leo Franco'nun tatlı intikamı'

Beşiktaş maçı ise sonuçta bir derbi ve 3 puan olarak bakmalıyız buna. Üç günde bir maçımız var ve çok önemli maçlar oynuyoruz. En önemli maç, önümüzdeki karşılaşma olan Beşiktaş maçı. Fedakarlıklar yapıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Umarım her iki kulvarda da istediğimize ulaşırız" diye konuştu.

KEİTA: HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU

Abdul Kader Keita ise, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Atletico Madrid ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmadan istediklerini aldıklarını söyledi.

Takımının beraberlik golünü kaydeden Keita, deplasmanda istedikleri gibi avantajlı bir skor elde ettiklerini belirterek, "İlk yarıda duran toptan bir gol yedik. İkinci yarıda toparlanmamız gerektiğinin bilincindeydik.

İkinci yarıda ben de kendimi toparlayınca istediğimiz golü bulduk. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve daha organize olduk. Hesapladığımız gibi oynadık. Şükürler olsun ki golümüzü atmayı becerdik ve her şey istediğimiz gibi oldu" diye konuştu.

Haberin Devamı