Spor Arda'dan altın gol!

Arda'dan altın gol!

Paylaş
Arda'dan altın gol!

La Liga'da lider Barcelona'yı takibini sürdüren Atletico Madrid, zorlandığı ve 10 kişi tamamladığı Granada deplasmanında Arda Turan'ın golüyle kazandı

Granada [0 - 1] Atletico Madrid
61' [0 - 1] A. Turan
70' M. Suarez (Kırmızı kart - Atletico)

La Liga'da lider Barcelona'yı takibini sürdüren Atletico Madrid, 12. hafta mücadelesinde Granada'ya konuk oldu. Ev sahibi ekip sahaya; Toño; Nyom, Diakhaté, Borja Gómez, Siqueira; Mikel Rico, Iriney; Torje, Brahimi, Benítez; El Arabi 11'i ile çıktı.

Konuk başkent ekibinde ise milli oyuncumuz Arda Turan ilk 11'de sahaya çıkarken; bir diğer milli futbolcumuz Emre Belözoğlu yedekler arasında yer aldı. Atletico sahaya; Courtois; Juanfran, Godín, Miranda, Filipe; Mario, Gabi, Arda, Raúl García; Adrián, Falcao 11'i ile çıktı.

İlk yarıda etkisiz bir görüntü sergileyen ve kalesinde önemli pozisyonlar gören Atletico Madrid, 61. dakikada golü buldu. 59. dakikada Raul Garcia'nın yerine oyuna dahil olan Koke'nin sağ çaprazdan içeriye kestiği topa arka direkte kayarak vuran milli futbolcumuz Arda Turan takımını 1-0 öne geçirdi. Daha önce Levante ve Rayo Vallecano ağlarını havalandıran, geçen hafta da Getafe karşısında çok şık bir gole imza atan Arda, La Liga'daki gol sayısını 4'e çıkardı.

Atletico Madrid 13 maç sonunda puanını 31'e çıkarırken, ev sahibi Granada ise 11 puanda kaldı.

İşte Arda'nın golü:

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8181","8181","201211","8181-4.jpg");