Spor Arda'dan basına: Bunu da yazın

Arda'dan basına: Bunu da yazın

Paylaş
Arda'dan basına: Bunu da yazın

Arda Turan, Avusturya maçında attığı golden sonra basın tribününe dönüp isyan etti

Sakatlığı sebebiyle bu sezon Galatasaray’da ligde sadece 6 maça çıkabilen ve gol atamayan Arda Turan, ay-yıldızlı formayla yine döktürdü.

7 Eylül’de Kadıköy’de oynanan ve sakatlanmasına neden olan Belçika maçından sonra ilk kez milli olan 23 yaşındaki oyuncu, dün 28’de golümüzün altına imzasını attı ama sonra da tribünlere ‘imza’ gönderdi.

Golün ardırdan basın tribününe doğru dönen Arda “Bunu da yazın, bunu da yazın” diye hem söyledi hem de eliyle işaretini yaptı. Turan’ın bu hareketinin altında, sakat olduğu dönemde medyada çıkan eleştiriler ve Sinem Kobal’la yaşadığı aşkla ilgili yazılanlar olduğu düşünülüyor.

GOLÜ VE GALİBİYETİ HATIRLADIK: 2-0

Arda maç sonrası durumunu soran spikere “Herkes gerekli mesajı alır. Çok söylenecek bir şey yok. Futbol konuşmak istiyorum” derken milli yıldızın diğer görüşleri şöyleydi:

“Biz rahattık. Top hep bizdeydi. İyi oynadık. Önemli olan 2’yi bulmaktı. Eğer 2’yi bulmasak yine sıkıntı yaşardık. Zaten son dakikalarda yaşıyorduk da Volkan ağabey sağolsun, yine kalitesine yakışanı yapıp penaltı çıkardı.

Takımımız çok yetenekli ve genç arkadaşlardan kurulu. Ben 2014’e bakalım lafına katılmıyorum yine de. 2012’ye gideceğiz. Bakın, artık 2. sıradayız. Ben çok inanıyorum.

Beni tanıyanlar bilir. Ben kimseye bir şey anlatmak zorunda değilim. Ben sadece futbol oynamak istiyorum. Bunu çevremdekiler çok iyi biliyor. Benim içimdeki samimiyeti Allah biliyor.

Destek lazım tabii. Yetenekli oyuncular kolay yetişmiyor. Bizler de insanız. Sakatlıklar oluyor, kötü dönem geçiriyorsunuz. Bu tip durumlarda destek görmeli oyuncular. Sadece kendim için söylemiyorum.

HIDDINK UYARDI

Bu arada Hiddink de “Anahtar oyuncumuz” dediği Arda için maç sonrasında “Hareketi tam olarak görmedim ama herkes duygularını kontrol etmeli” dedi.

KEWELL'A YANIT VERDİ

Maç içindeki müthiş hırsını karşılaşma sonrasına da taşıyan milli takımımızın dün akşamki yıldızı Arda Turan, hazır cevap şansı bulmuşken takım arkadaşı Harry Kewell’ı da unutmadı.

Bir süre önce verdiği röportajda “Arda eskiden gülerdi, bizi de güldürürdü. Şimdi çok farklı” diyerek takım kaptanını dolaylı yoldan eleştiren Kewell, dün cevabını aldı.

Haberin Devamı