Spor Arda'dan Fenerbahçe'ye taş

Arda'dan Fenerbahçe'ye taş

Paylaş
Arda'dan Fenerbahçe'ye taş

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan, medyanın takımda kaos yaratmaya çalıştığını söyledi

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan bugün bazın medya mensupları ile sohbet ederek olumsuz yayın yapan basın organlarına sitemde bulundu.

Arda Turan, bir medya mensubuna yaptığı serzenişte "Ben Messi dünyanın en iyi oyuncusu diyorum. Onlar hâlâ kıyaslama yapıyor sonra da bize sallıyorlar. Bu durum zaman zaman bizi taraftarlarla karşı karşıya getiriyor.

"BAŞKA KULÜPLERDE NE KAOSLAR VAR?"

Ayrıca; bizde kaos yok, başka kulüplerde ne olaylar oluyor ne kaoslar oluyor. Bunların üstüne gidilmiyor. Bizde ise tam tersi oluyor. Biri çıkmış Elano'ya 'seks partisinde sen de var mıydın?' diye soru soruyor.

Neden Galatasaray'ı her fırsatta yıpratmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Halbuki ben ve arkadaşlarım her fırsatta sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz" diyerek son günlerde medyada çıkan haberlerden rahatsızlığını dile getirdi.

ÇALIŞMALARIN YILDIZI ARDA VE KEWELL

Galatasaray, Antalya kampının ilk 4 gününden sonra taktik çalışmalara ağırlık verdi. İlk günler fizik kondisyon üzerine çalışmalar yapan Sarı-Kırmızılılılar dün ve bugün ise pazar günü Orduspor ile oynayacakları kupa maçının taktik hazırlığına başladı.

Bu sabah yapılan çalışmada yarı sahada yapılan çift kale maçta Teknik Direktör Frank Rijkaard özellikle hücum organizasyonlarını kanatlardan geliştirmeye yönelik provalar yaptırdı. Bu çalışmanın yıldızları Harry Kewell ve Arda Turan'dı

Kadir ÇETİNÇALI/Antalya (DHA)

Haberin Devamı