Magazin Arda'nın ex'i Sinem'in arkadaşı!

Arda'nın ex'i Sinem'in arkadaşı!

Paylaş
Arda'nın ex'i Sinem'in arkadaşı!

Sinem Kobal'ın rol aldığı 'Küçük Sırlar' dizisindeki rol arkadaşı Dilara Öztunç'un Arda'nın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Öztunç, iki yıl önce Arda'nın maçlarını kaçırmadığı ise Öztunç'la ilgili öğrenilenler arasında...

Küçük Sırlar' ın içinden büyük bir sır çıktı! Galatasaraylı Arda Turan'ın yeni sevgilisi Sinem Kobal ile eski sevgilisi olduğu iddia edilen Dilara Öztunç, Küçük Sırlar dizisinde rol arkadaşı oldu.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre; dizide Heves'i canlandıran Öztunç, iki yıl önce Arda'nın maçlarını hiç kaçırmıyordu. Cimbom'un kaptanı attığı golleri tribünde imzalı formayla kendisini izleyen Dilara Öztunç'a koşarak kutluyordu.

Elite Model Look Yarışması üçüncüsü olan Dilara Öztunç, 'Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşme sahnesiyle adını duyurdu. O günlerde Tatlıtuğ ile öpüşeceği için 2 gece uyumadığını söyleyen Öztunç o sahneyi, "Kıvanç, 'Korkma, ateşli değil, masum bir şekilde öpeceğim seni' diyerek beni rahatlattı" diye anlatmıştı. Dilara Öztunç'un adı bir dönem ise Oktay Kaynarca ile anıldı.