Spor Arda'nın satışı gerçekleşti

Arda'nın satışı gerçekleşti

Paylaş
Arda'nın satışı gerçekleşti

Galatasaray'da Arda Turan'ın İngiliz devi Chelsea'ye satıldığı yönündeki iddialar gittikçe kuvvetleniyor

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle doğru düzgün forma giyemeyen Arda Turan’ın son durumuyla ilgili kafalarda soru işaretleri var. Başarılı oyuncu, takımla çalışmalara başlamasına rağmen bir türlü maç kadrosuna girmiyor.

Hagi, kendisine konuyla ilgili yöneltilen sorulara, “Bir bilgim yok. Bana değil Arda’ya, kulüp doktoruna sorun” yanıtı veriyor. Galatasaray Sağlık Kurulu’nun başında bulunan Dr. Burak Kunduracıoğlu, milli futbolcunun son durumuyla ilgili olarak TRT’deki 1’e 1 Futbol programına konuştu.

"ADNAN POLAT'IN İZİN VERMESİ GEREKİR"

Kunduracıoğlu, Arda’nın şu anki sakatlığının, Ulrike Muschaweck’in yaptığı operasyonla bir ilgisi olmadığını söylerken, konu hakkında konuşabilmesi için Adnan Polat’ın iznine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Dr. Muschaweck’in söyledikleri de pek farklı değildi: “Bu konuda röportaj vermek isterim. Ancak Galatasaray cephesi kesinlikle sessiz kalmamı istiyor. Bunun nedenini anlayabilmiş değilim.

Arda’nın şu anki durumuyla benim yaptığım operasyonun hiçbir alakası yok. Gerekli rehabilitasyon çalışmalarını düzenli olarak yapsaydı, sakat olmaması gerekirdi”.

Yaşanan bu gelişmeler, yıldız futbolcunun İngiliz devi Chelsea’ye satıldığı ve riske girilmemesi adına oynatılmadığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Haberin Devamı