Spor Arda'ya 18 milyon Euro

Arda'ya 18 milyon Euro

Paylaş
Arda'ya 18 milyon Euro

Atletico Madrid'in de listesinde olan Arda için Mehmet Topal'ın takımı 18 milyon Euro önerdi

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Avrupa'nın dev takımlarının gündeminden düşmüyor.

İngiliz kulüplerinin yanı sıra İspanyollar'ın da gözdesi haline gelen yıldız futbolcu için Atletico Madrid'in 15 milyon Euro önerdiği iddia edilmişti. Arda için dün de bir başka İspanyol takımı olan Valencia'nın harekete geçtiği kaydedildi.

MEHMET TOPAL ARACI OLDU

Mehmet Topal'dan da memnun kalan Valencia'nın, Arda'nın uzun süren sakatlığı nedeniyle bir süre beklediği ve kaptanın milli takımdaki performansından sonra menajerler vasıtasıyla sarı-kırmızılı kulübe 18 milyon Euro teklif ettiği bildirildi.

24 yaşındaki futbolcuyu transfer etmekte kararlı görünen Valencia'nın, kaptanın eski takım arkadaşı Mehmet Topal'ı da devreye soktuğu öğrenildi.

ARDA'YA SAHİP ÇIKTILAR

Kaptan Arda'ya sahip çıktılar Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan'a destek yağıyor. Sarıkırmızılı kaynaklı Webaslan.com, milli oynuncuya sahip çıktı.

Arda için şunlar söylendi: "Zaman zaman kendisini eleştirsek de Arda, Türk futbolunun en aydınlık geleceği olarak önümüzde duruyor. Peki sizce onu Galatasaray taraftarı olarak yeterince sahipleniyor muyuz?

Ayıp olan Arda'nın yaptığı mıdır, yoksa 24 yaşındaki bir delikanlıya yapılanlar mıdır? 10 yılda bir geliyor Arda Turan... Başka yok... Bırakın onun peşini, uzak durun!"

Haberin Devamı