Spor Arda'ya niyet, Beşiktaş'a kısmet!

Arda'ya niyet, Beşiktaş'a kısmet!

Paylaş
Arda'ya niyet, Beşiktaş'a kısmet!

Beşiktaş'ın transfer gündeminden bir türlü düşmeyen Diego Forlan'ın ve Reyes transferini bitirmek isteyen Serdal Adalı, fırsatı kaçırmadı ve İstanbul'a gelen Atletico Madrid başkanı ile yemekte buluştu

Beşiktaş, gelecek sezon da takıma yıldız isimler katmayı planlıyor. Siyah - beyazlılar'ın transfer listesinin ilk sıralarında Atletico Madrid'in iki yıldızı Diego Forlan ve Reyes var. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bobo ile nikah tazelemeye sıcak bakmayan yönetim, Forlan için görüşmelerini sıklaştırdı. Beşiktaşlı yöneticiler Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Crezos ile yemekte buluştu.

Haberin Devamı

Çırağan Sarayı'ndaki buluşmada transfer görüşüldüğü kaydedildi. Beşiktaş için adı geçen Atletico Madrid’li oyuncular Diego Forlan ve José Antonio Reyes için nabız yoklandığı belirtildi. Daha önce menajerler aracılığıyla nabız yoklayan siyah - beyazlı yönetim bu kez Atletico Madrid Başkanı Enrıco Cereso ile bir araya geldi.

Transfer komitesi başkanı Serdal Adalı, Arda Turan için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso ile transfer için görüşme yaptı. Adalı, Cereso'dan Forlan ve Reyes'i resmen istedi. Daha önce menajerler aracılığıyla Forlan'dan olumlu yanıt alan Adalı, Atletico Madrid Başkanı'yla yaptığı görüşmede de transfer için aşama kaydetti.

Beşiktaş, ilerleyen günlerde özellikle Forlan transferini bitirmeyi planlıyor. Yemeğe Quaresma, Almeida, Simao Sabrosa üçlüsüyle ve menajer Jorge Mendes'in de katıldığı gelen haberler arasında. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün İstanbul'a gelen yakın arkadaşı Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo ile bir araya gelmiş ve ikili akşam yemeği yemişlerdi.

Haberin Devamı

Arda Turan transfer için İstanbul'da bulunan Başkan Cerezo bugün bir yandan Arda Turan ile ilgili görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA