Spor Arena'da şifresiz maç şoku!

Arena'da şifresiz maç şoku!

Paylaş
Arena'da şifresiz maç şoku!

TT Arena'nın inşaatının taraftarlarca takip edilebilmesi için kurulan canlı yayın sistemi sayesinde seyrantepesporkompleksi.com internet sitesine girenler, maçları 1 aydır şifresiz, naklen izledi!

Galatasaray camiası ve taraftarları, Türk Telekom Arena’nın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyordu. İnşaat firması ve kulübün işbirliğinde, inşaatın an be an takip edilmesi için 6 kameradan oluşan bir canlı yayın sistemi kuruldu.

Haberin Devamı

Dileyen herkes, www.seyrantepesporkompleksi.com internet sitesine girerek, ‘Canlı yayın’ başlığı altında yer alan kameralardan istediğini seçip, inşaatın ne durumda olduğunu görebiliyordu. Yaşanan aksaklıklara rağmen stat sonunda tamamlandı ve 15 Ocak’taki Ajax maçıyla birlikte Türk Telekom Arena’nın açılışı yapıldı.

TIKLAMAK YETERLİ!

Açılışın üzerinden yaklaşık 1 aylık bir süre geçti ancak inşaatın izlenmesi için kurulan yayın sistemi unutuldu! Böylece dileyen herkes internet sitesine girerek, Galatasaray’ın Arena’daki maçlarını Lig TV’ye üye olmadan, hiçbir ücret ödemeden naklen izleme imkanına sahip oldu!

Yetkililer daha sonra internet sitesine ulaşımı engelledi.

Süper Lig maçlarının yayın haklarını almak için 321 milyon dolar ödeyen Digiturk’un bu duruma nasıl bir tepki vereceği merak konusu...

Haberin Devamı

FANATİK / Raşit Altun

>> DEV DERBİ 18 MART'TA