Gündem 'Arı' duvar yıktı!

'Arı' duvar yıktı!

Paylaş
'Arı' duvar yıktı!

'Arı' duvar yıktı!

Konya'da direksiyon başındayken, arı sokması sonucu fenalaşan 40 yaşındaki Musa Keleş yönetimindeki kamyon kontrolden çıkarak 2 katlı evin bahçe duvarını yıkıp, balkona yaklaşık 50 metre kala durabildi. Sürücü hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Aşkan Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. Meram Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Musa Keleş, hafriyat yüklü kamyon ile seyir halindeyken yüzünü arı soktu. Arıya alerjisi olduğu için bir süre sonra direksiyon başında fenalaşan Keleş yönetimindeki kamyon kontrolden çıkarak Hacı Ceran’a ait 2 katlı evin bahçe duvarını yıkıp, balkona 50 metre kala durabildi.

Mutfakta yemek yaparken, gürültüyü duyarak evinin balkonuna çıkan 55 yaşındaki Fatma Ceran, karşısında kamyonu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Güçlükle kamyonun kabininden çıkan Musa Keleş, çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Keleş’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Olayın şokunu üzerinden uzun süre atamayan Fatma Ceran, “Büyük bir gürültü duydum. Hemen balkona koştum. Karşımda kamyonu görünce, büyük şaşkınlık yaşadım. Daha önce de evimizin yanında bulunan caminin duvarına yine kamyon girmişti” dedi. Yıkılan bahçe duvarının belediye tarafından yapılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı