Siyaset Arınç'tan, Başbuğ'a yanıt
Paylaş
Arınç'tan, Başbuğ'a yanıt

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Org. Başbuğ'un "Keşke olmasaydı" sözleri için "Böyle bir program var televizyonda. Hangisi o?" yanıtını verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, parti genel merkezine gelişlerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, basın mensuplarının, "GATA ile ilgili Genelkurmay Başkanı'nın açıklamaların nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, "Gazete haberlerini çok okumadım doğrusu" dedi.

Arınç, gazetecilerin, "Genelkurmay Başkanı 'keşke olmasaydı' demiş?" ifadesi üzerine, "Keşke olmasaydı mı? Böyle bir program var televizyonlarda. Hangisi o" yanıtını verdi. Arınç, bir muhabirin "Bizim kanalda" demesi üzerine "Doğrusu ben çok bilmiyorum, bana izin verin çıkarken bildiklerim olursa söyleyeyim" dedi.

“SAYIN BAYKAL, CÜBBELİ AHMET HOCAYI ARADI DİYORUM”

Arınç, "Nur Serter ve Necla Arat'ın size yönelik tepkileri var," denilmesi üzerine de "Hanımefendilere şunu söyleyeyim; Sayın Baykal Cübbeli Ahmet Hoca'yı aradı ve 'geçmiş olsun' dedi" karşılığını verdi.

Başbuğ: Keşke hiç yaşanmasaydı

Haberin Devamı