Siyaset Arınç'tan bulunmaz reklam!
Paylaş
Arınç'tan bulunmaz reklam!

Arınç'tan bulunmaz reklam!

Uludağ Üniversitesinde (UÜ) öğrenim gören bir grup öğrenciyle Holiday Inn Hotel’in bahçesinde bir araya gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gençlerden okumalarını, incelemelerini, arkadaşlarıyla güzel dostluklar kurmalarını istedi.

Haberin Devamı

Arınç, üniversitedeki en büyük hastalığının, "cinnet" derecesinde kitap okumak olduğunu, şimdi o günleri özlediğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Çünkü elime gazeteden başka kitap alamaz noktaya geldim. Günlük haberlerde ne var acaba diye gazeteye bakıyorum. Onlar da o kadar çok ki o kadar
değişik şeyler yazıyorlar ki her birini okurken kitap okuyamıyoruz. Siz biraz gazeteden uzak kalın. Kaldı ki Türkiye’de öyle bir gazete var ki her şey onun
içerisinde, onu takip ederseniz zamanla her şey daha iyi anlaşılır. Evet. Yani emin olun, Zaman’a baktığınızda, Zaman’ı okuduğunuzda başka bir şey karıştırmaya gerek kalır mı kalmaz mı diye siz düşünün, ben buradan bir şey söylersem, ’medyadan sorumlu adam ne dedi bakın’ derler sonra. Zaten şimdiden kaptı onlar cümleyi. Değerli kardeşlerim önce ona bakın, ihtiyaç duyarsanız hepsine bakarsınız."

Haberin Devamı