Siyaset Arınç'tan sonra Atalay'ı da hackledi
Paylaş
Arınç'tan sonra Atalay'ı da hackledi

Önceki akşam Bülent Arınç'ın sitesini hacklediğini DHA'ya ihbar eden korsan şimdi de Beşir Atalay'ın sitesini ele geçirdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın resmi internet sitesinin ardından, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın da resmi internet sitesi hacklendi. Hackerlar, “bundan sonra siyasette ismimizi çok fazla duyacaksınız” dedi.

Haberin Devamı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın resmi internet sitesi 'www.bulentarinc.com.tr', önceki gün ‘sifreciler.net’ isimli bir grup tarafından hacklenmişti. Hacklemenin ardından DHA'yı telefonla arayan hackerler, eylemleri hakkında da bilgi vermişti. Dün de Bugün akşam saatlerinde yine telefonla arayan aynı hackerler, bu kez İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın ‘www.besiratalay.com.tr’ isimli resmi internet sitesini hackledikleri bilgisini verdi.

'ARTIK SİYASETTE ADIMIZI ÇOK SIK DUYACAKSINIZ'

Telefonda bundan sonra siyasette sık sık isimlerinin duyulacağını belirten ve kendisinin sifreciler.net isimli grubun basın sözcüsü olduğunu ifade eden kişi, şunları söyledi: “Dün sizi arayarak Bülent Arınç'ın resmi internet sitesini hacklediğimizi söylemiştik. Bugün ise İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın internet sitesini hackledik. Bundan sonra siyaset arenasında sık sık ismimizi duyacaksınız.”

Haberin Devamı

'www.besiratalay.com.tr' sitesinin sağ kısmında bulunan haberler bölümünün içini hackleyen hackerler, yine not koymayı ihmal etmedi.

İşte o not: “Bulunmaz kişi konuşuyor; Sana da gelmek istedik sayın Beşir Atalay beyefendi. Sen de bildiğimiz kadarıyla Türkiye'nin sayılı kişilerinden birisisin. Öncelikle ben sisteme en ufak bir zarar vermiyorum. Gerçi sizin ve sizin gibiler beni istediği yere şikayet edebilir. İsyanım böyle bir ülkenin vatandaşı olmak. Sizlere ne diyeceğimi bilmiyorum. Af istiyoruz. Herkesin bir sıkıntısı vardır. Sizlerin de sıkıntısı şudur ki; padişah buyurdu: Memleketleri gezip, ‘evet’ ya da ’hayır’ diye tartışacağınıza, önce bizlere kulak verin. Yetimleri görün, insanların sıkıntılarını çözün. Dünyanın en pahalı interneti bile bizde. Önce yoldaki evsizleri görün, Pakistan'daki o aç yatan çocukları görün, sonra düşünün ‘referandum’ diye, sonra düşünün kendinizi. Madem siz büyüklerimiz bunları düşünmüyor, neden buralardasınız? Bizler içinse önce bunları düşünün, sonra söyleyecek bir lafım, sizler TMBB'de pehpehlenmeye devam edin, bizler bu yolun yolcularıyız. Görüşme dileğiyle. Önce BDP, sonra Recep Bey, sonra Gandi, sıra sıra geliyorum.”

Haberin Devamı

AYDIN'IN SİTESİ DE EKLENDİ

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın sitesini hacklemesinden bir süre sonra tekrar telefonla arayan aynı kişi, bu kez ise Devlet Bakanı Mehmet Aydın'ın ‘www.mehmetaydin.com.tr’ ve www.mehmetaydin.gen.tr isimli iki sitesini hacklediklerini söyledi. Hackerlar, Bakan Aydın'ın sitesine de, öncekilerin benzeri bir not yazdı.

Rıza GERENİZ/İSTANBUL, (DHA)