Rauf Tamer Arıza nerde?
HABERİ PAYLAŞ

Arıza nerde?

Cumhurbaşkanı değişiyor. Başbakan değişiyor. Dolayısıyla hükümet değişiyor. Bilmiyorum, Ana Muhalefet lideri de değişiyor mu? Farzedin ki o da değişiyor. Ne olacak? Bu sert üslup, bu hırçın siyaset, aynen devam edecekse, bütün bu değişiklikler ne fayda getirecek?

[[HAFTAYA]]

Yeni CHP lideri (veya şimdiki lider) daha Kurultay yapılmadan partide dayak yemeye başlamıştır. Yeni Başbakan daha belli olmadan husumet oklarına hedeftir. Yeni Cumhurbaşkanı daha koltuğuna oturmadan nefretle karşılaşmıştır. Efendim, 77 milyonu kucaklasın. Çok güzel ama 77 milyon sanki onu kucaklayacak mıdır? Öyle bir hava var mıdır?

Haberin Devamı

Hiç değilse üç beş ay bir soluk almak, bize hiç kısmet olmayacak mı yahu? - Birazcık sükunet. - Birazcık nezaket. - Birazcık basiret. Bütün bunlar yasak mı? Bu güzel ülkede hayatı kendimize zindan etmek, ezeli ve ebedi talihimiz mi? - Sandık her şey değildir. Tamam da ama kurultayda da sandık vardır. Ne için? Çoğunluğun tahakkümü için mi? Saçmalıyoruz.

Diyorlar ki: - Türkiye’de muhalefet sorunu var. Ne münasebet. Türkiye’de sorun olmayan kurum yok... Siyasetin bizatihi kendisi sorun.. Allah iyi ki Ekmeleddin Bey’e acıdı da onu siyasetin dışına itti. Adamcağız kurtuldu, kurtuldu... Efendim siyaset kötü bir şeydir demek istemiyorum. Siz anladınız ne demek istediğimi... Beni yormayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder