Futbol Arjantin - Hırvatistan maç özeti
Paylaş
Arjantin - Hırvatistan maç özeti

2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu maçında Arjantin ile Hırvatistan karşılaştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçta Hırvatistan, güçlü rakibi karşısında Rebic, Modric ve Rakitic'in golleriyle sahadan 3-0'lık skorla gali ayrıldı ve gruptaki puanın 6'ya çıkardı

Arjantin 0 - 3 Hırvatistan

Haberin Devamı

90.DK: GOL! Hırvatistan Rakitic'in golüyle farkı 3'e çıkardı.

80.DK: Modric'in golüyle Hırvatistan farkı 2'ye çıkarıyor. Sol kanattan gelişen atakta Marcelo Brozovic'in kısa pasıyla topla buluşan Luka Modric ceza sahası yayı önünde topu önce soluna daha sonra sağına çekiyor. Plase vuruşunu kaleye gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor.

66.DK: Sol kanattan Ivan Rakitic'in attığı ortayla buluşan Sime Vrsaljko ceza sahası içinde topla buluşuyor. Sağ kanatta yerden altıpas önüne pasını gönderiyor. Bu topa hareketlenen Mario Mandzukic vuruşunu yapıyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

53.DK: GOL! Hırvatistan 1-0 öne geçiyor. Gabriel Ivan Mercado kaleci Wilfredo Caballero'ya geri pasını gönderiyor. Wilfredo Caballero bu topu uzaklaştıramıyor ve top kısa düşüyor. Kısa düşen topu takip eden Ante Rebic altıpasın hemen solundan bekletmeden kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Hırvatistan, Ante Rebic'in golüyle 1-0 öne geçiyor

Haberin Devamı

46.DK: İkinci yarı başaldı

İLK YARI SONA ERDİ

30.DK: Sol kanattan gelişen atakta Dejan Lovren'den seken topu kontrol eden Maximiliano Meza topu altıpas önüne çeviriyor. Kademede Domagoj Vida bu topu uzaklaştırmak istiyor. Kısa düşen topu kontrol eden Enzo Perez kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kale direğinin hemen yanından dışarı çıkıyor.

13.DK: Lionel Messi'nin kısa pasıyla topla buluşan Eduardo Salvio kısa pasını Maximiliano Meza'ya çeviriyor. Penaltı noktasının hemen önünden vuruşunu yapıyor ancak bu top kademedeki Dejan Lovren'e çarpıp kornere gidiyor.

12.DK: Sol kanattan gelişen atakta Enzo Perez ceza sahası içine topu dolduruyor. Bu topa hareketlenen Lionel Messi dokunamıyor ve kalecinin kontrolünde kalıyor.

6.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Luka Modric ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top takım arkadaşından sekiyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

1.DK: Maç başladı.

Arjantin'in ilk 11'i:

Caballero, Salvio, Mercado, Otamendi, Tagliafico, Mascherano, Perez, Meza, Messi, Acuna, Agüero

Hırvatistan'ın ilk 11'i:

Subasic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Rakitic, Brozovic, Rebic, Modric, Perisic, Mandzukic

Haberin Devamı

REKABETTE ARJANTİN ÜSTÜN

Arjantin ile Hırvatistan arasında geride kalan 4 maça bakıldığında Güney Amerika tegördü.