Spor Arjantinli Denis, Bursa yolunda

Arjantinli Denis, Bursa yolunda

Paylaş
Arjantinli Denis, Bursa yolunda

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor, Napoli'de forma giyen German Denis transferinde önemli yol aldı

Bursaspor'un son gözdesi olan ve Napoli'de forma giyen 29 yaşındaki gol makinesi German Denis'in transferiyle ilgili olumlu adımların atıldığı, bu transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği öğrenildi. Arjantinli golcünün transferindeki tek pürüz ise yüksek bonservis bedeli.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a yapacağı Şampiyonlar Ligi takviyesi için çalışmalar sürüyor. Yarın başlayacak olan resmi transfer döneminin öncesinde yeşil beyazlı kulüpte de hareketli saatler yaşanıyor.

İlk olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'u renklerine bağlayan yeşil beyazlıların, Arjantinli futbolcu German Denis için de pazarlıkta son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Bu sezon Napoli forması ile 47 maçta 11 gol atan tecrübeli futbolcu için girişimleri sürdüren Bursaspor yönetiminin Napoli kulübüyle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği, sözleşmesi 2012 yılına kadar devam eden Denis için bonservis şartlarının zorlandığı öğrenildi.

Denis için Napoli Kulübü'nün 4.5 milyon Euro istediği, Bursaspor'un da bu yüksek bonservis bedelini 2 milyon Euro'ya kadar indirmeye çalıştığı öğrenildi.

EMRE KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı