Spor 'Arjantinliler provakatör'

'Arjantinliler provakatör'

Paylaş
'Arjantinliler provakatör'

Almanya Milli Takımı oyuncularından Bastian Schweinsteiger, Arjantin takımının oyuncularını "provokatörlükle" suçladı

Schweinsteiger, karşılaşmayla ilgili açıklamasında, "Arjantinlilerine bizi kışkırtmasına izin vermememiz lazım. Arjantinliler nasıldır, biliyoruz" dedi.

"Arjantin takımındaki oyuncuların maçlarda hakemi etkilemek için uğraştıklarını" ileri süren Schweinsteiger, hakemin bu davranışlara tepki göstereceğini ve kimin kimi kışkırttığını anlayacağını umuyoruz.

Sakin olmamız ve konsantrasyonumuzu bozmamamız lazım. Umarım fazla provokasyon yapmazlar, biz hiç yapmayacağız" diye konuştu.

Schweinsteiger’in bu açıklamayı 2006’da Almanya’daki kupada iki takım arasında oynana çeyrek final maçındaki tartışmalar nedeniyle yaptığı belirtiliyor. Normal süresi 1-1 biten maçı penaltılarla 4-2 Almanya kazanmış, maç sonunda iki takım oyuncuları arasında kavga çıkmıştı.

PASTORE: SCHWEINSTEIGER KENDİSİNE BAKSIN

Arjantin’in genç orta saha oyuncusu Javier Pastore, Schweinsteiger’ın bu açıklamalarına tepki gösterdi ve "O kendisine baksın" dedi.

Pastore, bugünkü antrenmanda gazetecilerin, Schweinsteiger’in Arjantin ile ilgili sözleriyle ilgili yorumunu sorması üzerine, "Schweinsteiger kendi işiyle ilgilensin, bize karışmasın" yanıtını verdi.

Arjantin’in kupadaki son 2 maçta oyuna girme şansı bulan 21 yaşındaki Pastore, Almanya maçında da kendisine fırsat verilmesi halinde elinden geleni yapacağını kaydetti.

Haberin Devamı