Magazin Arka Sokaklar 438. yeni bölüm fragmanında Buse ortalığı karıştırdı!

Arka Sokaklar 438. yeni bölüm fragmanında Buse ortalığı karıştırdı!

Paylaş
Arka Sokaklar 438. yeni bölüm fragmanında Buse ortalığı karıştırdı!

Arka Sokaklar 438. Bölüm Fragmanı yayında! Ali, Pınar'a karşı açıklanamaz bir durumda yakalanıyor! Pınar, Ali'den ayrılma kararı mı alıyor? İşte detaylar...

Arka Sokaklar yayınlanan 438. bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.


YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?


Metin ve Tekin, sokakta gördükleri zor durumdaki bir amcayı evlerine misafir eder. Misafirlikten gayet hoşnut olan kişi ise kahvesini yudumlarken Hüsnü ile karşılaşır. Peki Hüsnü bu duruma nasıl tepki verecek?

Buse'nin başı ise tehlikeden bir türlü kurtulamaz. Yine zor durumla karşı karşıya kalır. Fakat olay yerine yakın olan Ali, hemen yardıma koşar ve Buse'nin hayatını kurtarır.

Bu yardımlar karşısında Ali'nin cazibesine kendini kaptıran Buse, onu öper. Bu anların bir görüntüsü ekibin eline geçer.

Olay Pınar'ın kulağına geldiğinde ise ayrılık çanları çalmaya başlar.


İşte Arka Sokaklar 438. bölüm fragmanı...


SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Mesut taburcu olur ve bir süre evinde dinlenecektir. Herkes Mesut iyileştiği için çok mutludur ve Mesut'u karşılamaya gelirler. Selin Mesut tamamen iyileşene kadar refakat edecektir. Sevgi, Mesut ve Tunç beraber adeta bir aile olmuşlardır. Sevgi, bu durumdan çok memnundur.

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekip Hale’nin yaptığı pis işleri ortaya çıkarmak için plan yaparlar. Buse’yi de son dakika fuhuşa zorlanmaktan Ali’nin de dâhil olduğu ekip kurtarır. Buse, Ali’den etkilenmiştir.

Pınar, Ali ile öğlen yemeğine çıkmak için emniyete gelir. Bu sırada emniyette işlemleri devam etmekte olan Buse Ali’ye teşekkür etmek için boynuna sarılır. Pınar’ın bu ana bire bir tanık olması ve verdiği tepki sonrasında doğacak sorunların habercisi olur.

Haberin Devamı