Magazin Arka Sokaklar'da Mesut öldü mü?

Arka Sokaklar'da Mesut öldü mü?

Paylaş
Arka Sokaklar'da Mesut öldü mü?

Arka Sokaklar 435. Bölüm'de; Terör örgütü lideri Gümüş'ün kurşunuyla ağır bir şekilde yaralanan Mesut hastaneye kaldırıldı. Peki hayati tehlikesi bulunan Mesut, bu savaştan sağa salim kurtulabilecek mi?

Arka Sokaklar'ın 435. bölümünde neler oldu?

Arka Sokaklar'da, teröristlerle girilen operasyon sonrası vurulan Mesut hemen ambulansla hastaneye kaldırılır. Oktay Mesut’un vurulduğunu Rıza Baba'ya telefonla anlatır. Rıza Baba Mesut’un vurulduğunu duyunca çılgına döner. Tüm ekibe Mesut’un vurulduğunu söyler.

Herkes soluğu hastanede alır. Tunç babasının vurulmasından dolayı kendini suçlar.

Rıza Baba ve ekibi heryerde Gümüş’ü arar. Ama Gümüş çoktan izini kaybettirir.


GÜMÜŞ MESUT'U ÖLDÜRECEK Mİ?


Gümüş Mesut'u ortadan kaldırmakta kararlıdır. Mesut’un yattığı hastaneyi de öğrenen Gümüş Mesut'u öldürmek için yeni bir plan yapar. Ama bu kez işi çok zordur. Çünkü tüm ekip Mesut için hastanededir.

Gümüş tüm ekibe rağmen Mesut'u öldürmeyi başaracak mı?



Dün akşam yayınlanan 435. bölümün ardından 436. bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 436. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


Arka Sokaklar 436. bölümde, Mesut'a hastanede yapılan hain saldırı durumunu daha da mı kritikleştiriyor? Hüsnü, kızına atılan tokadın hesabını nasıl soracak?

Operasyon sırasında Gümüş'ün mermilerine isabet alan Mesut, Oktay'ın yardımıyla hastaneye getirilmiştir. Fakat Gümüş bu işi tamamen bitirmek ister ve hastaneye saldırı düzenler. Bu saldırı sonrasında ekip ise duruma iyi ce sinirlenir ve tüm imkanlarını kullanmaya hazırdır.

Zeliha ise Alphan'ı uygunsuz görmesi sonucu yıkılır ve dava açar. Bu durumu yediremeyen Alphan ise tokat ile karşılık verir. Durumu öğrenen Hüsnü ise delirir ve kızına bunu yapanlardan hesap sormak için hareket eder.

İşte Arka Sokaklar'ın 436. bölüm fragmanı...



Haberin Devamı